2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 29 پست

بنظرم دیگه زیاد حساسیت خوب نیست بدتر میشه و ب نتیجه هم نمیرسین حتی میگن تواین روز جنسیت دختر تو اونروز پسر میشه الکیه هرچی پروردگار خواست توکل ب خودش شما فقط محض احتیاط ی هفته قبل تخمک گذاری تواقدام باش

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

خب عزیزم وقتی شما داری ملاک ها را رعایت می کنی دیگه دلیلی براسترس نیست شما که کاری ازدستتون برنمیاداون خداست که سعادت وشقاوت وسلمتی وبیماری و...را طبق اصول قانون علت ومعلولی وکارکرده وتلاشمان رقم می زنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قمر در عقرب شرایط منه نه تو که توشهر غریبم هیشکی پیشم نیست دانشگاه دارم از صبح تا ساعت ۶ اخرهفته هم ...

خب منم اینجا غریبم 

اگه مامانم پیشم بود این قدر نگران نبودم 

اصلا گریم میگیره بهش فکر میکنم 

من اینجا کسی رو ندارم 

وقتی بهش فکر میکنم خدایی نکرده بچم مریض شه چیکار باید بکنم دیونه میشم 

کار شوهرم یه جوریه معلوم نمیشه کی خونه باشه کی نباشه 

يادش بخير اولين بار كه يهو بدون برنامه ريزي و اقدام رابطه داشتيم من فكر كردم با همون يه بار من حامله ميشم چققققدر گريه كردم بدبخت شوهرمو دق دادم كه بيا بدبخت شديم 

مگه با بار اول حامله ميشي ؟؟؟

خيلي امكانش كمه پس حساس نباش

حالا از کجا معلوم همون شب حامله بشی ول کن این حرفا رو بابا و من دوباردارییمم ندونستم کی حامله شدم

الهی شکررررت ،خدایا دختر گلم و نی نی تو شکمم رو به خودت سپردم تویی که بهترین نگهدارنده ای

میدونم بار اول ممکنه باردار نشم 

ولی یه اضطراب خاصی گرفتم 

اضطراب مامان شدن 

اصلا دست و پام یخ بسته به خدا 

قرار بود آزمایشات قبل بارداری برم 

بعد یهو تصمیم گرفتم بدون آزمایش باردار شم بعد برم آزمایش 

به نظرتون کار درستی میکنم ؟ 

شوهرمو کلافه کردم 

یه روز میگم اقدام کنیم یه روز میگم 

نههههه صبر کنیم آزمایش بدم بعد 

بنده خدا رو دیونه کردم

حالا از کجا معلوم همون شب حامله بشی ول کن این حرفا رو بابا و من دوباردارییمم ندونستم کی حامله شدم

آخه نوشته تو کدوم روزا اقدام داشته باشی خصوصیات بچه چی میشه و اینا برا همین رفتم تحقیق کردم 

در کل من شور هر چیزی رو در میارم اول یه خروار کتاب راجب اون چیزی که میخوام بکنم میخونم بعد که بد بین شدم استرس میگیرتم 

خوش به حال شما که بدون استرس بچه دار شدین

قمر در عقرب چیه 

اگه کره ماه مقابل صورت فلکی عقرب قرار بگیره بهش میگن قمر در عقرب 

در احادیث هم اومده که در این روز ها کار جدیدی رو انجام ندین چون خوب نمیشه 

مثل عقد و سفر و این چیزا