2777
2789
عنوان

سوال درباره رازیانه، لطفا بیاین

247 بازدید | 28 پست

سلام دوستان چند روزه رازیانه دم کرده هر بار یک لیوان میخورم، اما پری نشدم، با چند با  خوردن اثر داره؟

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...

تخم شوید برای پری شدنه...رازیانه وقتی پری شدی باید بخوری برای تنظیم هورمون ها 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم شوید برای پری شدنه...رازیانه وقتی پری شدی باید بخوری برای تنظیم هورمون ها 

اتفاقا نباید بخوری چون حون پری رو زیاد میکنه 

من برای بارداری تخم شوید میخورن

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
عرق بومادرون بخور

من برای بارداری میخکرم 

نمیدونی چه زمانایی باید بخورم

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔

کسی میدونه رازیانه که برای باردار شدن استفاده مبکنم و چه زمانایی در روز بخورم

اتفاقا نباید بخوری چون حون پری رو زیاد میکنه  من برای بارداری تخم شوید میخورن

عزیزم برعکس میگی شما ...من طبق دستور دکترم این کار میکردم ...بعد از دو تا سقط ....

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝