2777
2789

سلام و روز بخیر.

دوستان عزیزی که با پاکسازی هواپونوپونو آشنا هستن و همچنین از سکوت سازی ذهن تجربه دارند لطفا در بحث شرکت کنید.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چي هست؟

یک روش هست که میاد رو درون افراد کار میکنه خیلی ساده هست ولی خب بشرطی که فرد خوب یاد بگیره یک کتاب هست باید مطالعه بشه به اسم محدودیت صفر و تو کانالهای تل ویس و مطلب در موردش زیاده و جالبه که واقعا بعد معدتی معجزه میکنه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
چي هست؟

تکنیکش به این صورته که میگه هر اتفاقی که در اطراف شما میفته و هر مشکلی که با اون مواجه میشید علتش در درون خودتون هست و خاطره و یا داده ای در درون ناخوداگاهتون هست که باز پخش میشه و شما شاهد اون مشکل می شید.

و روش به این صورتت که باید به درون خود یا ناخوداگاه گفت متاسفم (بخاطر تمامی داده هایی که در طول زمان در خودمون انباشته کردیم و شاهد پخششون در زندگیمون هستیم در واقعا در این مرحله می پذیریم که مسیولیت هر اتفاقی به عهده ما هست و این مرحله مهمه خیلی).

مرحله بعد خطاب به خدای درونمون میگیم لطفا منو ببخش(یعنی طلب بخشش از خداونده به این خاطر که اون اطلاعات و داده های غلط را وارد ناخوداگاه کردیم)

مرحله دوستت دارم هست(و یکی از مراحل مهم هست هر اتفاقی افتاد و هر مشکلی پیش اومد باید حسمون را نسبت بهش خوب کنیم میدونم سخته ولی شدنیه جالبه وقتی حس خوب بشه مقاومت اون مشکل کم میشه و کم کم محو میشه)

مرحله اخر تشکرو سپاسگزاری هست(از خداوند به خاطر پاک کردن اون اطلاعات تشکر میکنیم)

در کل چهار ذکر:

متاسفم 

لطفا منو ببخش

دوستت دارم

متشکرم 

و معادل اون استغفرالله ربی و اتوب الیه هست

میدونم الان واسه شما شاید مسخره بنظر بیاد منم اولین بار همین حس بهم دست داد ولی بعد یکسال تونستم مقاومت ذهنمو بشکنم و این تکنیگ را یاد گرفتم و اجرا کردم و روزبروز شاهد معجزات اون در زندگیم هستم.

دوست دارم تمامی انسانها اونو یاد بگیرند بخاطر اینکه ارامش مطلقی به ادم میده و معجزه در زندگی رخ میده

یک روش هست که میاد رو درون افراد کار میکنه خیلی ساده هست ولی خب بشرطی که فرد خوب یاد بگیره یک کتاب ه ...

ممنون عزيزم

خيلي جالبه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
تکنیکش به این صورته که میگه هر اتفاقی که در اطراف شما میفته و هر مشکلی که با اون مواجه میشید علتش در ...

نه اتفاقا اصلا برام مسخره نيس

اينكه انسان بتونه حس هاي بد رو از خودش دور كنه خيلي خوبه

فقط يكم سخته اين راه 

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
نه اتفاقا اصلا برام مسخره نيس اينكه انسان بتونه حس هاي بد رو از خودش دور كنه خيلي خوبه فقط يكم سخت ...

سخته ولی شدنیه من ادم خیلی منفی بودم و همش اتفاقات بد میفتاد واسم و همش با خودم میگفتم بدشانسم هرجا میرم مشکله ولی این روش زندگیمو عوض کرد.

حتما تو نت یا تو تل و تو همین نی نی سایت مطالعه کنید در موردش شده یکی دوماه وقت بزارید و یاد بگیرید و کم کم خودتون متوجه تغییرات می شید😊😊😊