تکنیکش به این صورته که میگه هر اتفاقی که در اطراف شما میفته و هر مشکلی که با اون مواجه میشید علتش در درون خودتون هست و خاطره و یا داده ای در درون ناخوداگاهتون هست که باز پخش میشه و شما شاهد اون مشکل می شید.
و روش به این صورتت که باید به درون خود یا ناخوداگاه گفت متاسفم (بخاطر تمامی داده هایی که در طول زمان در خودمون انباشته کردیم و شاهد پخششون در زندگیمون هستیم در واقعا در این مرحله می پذیریم که مسیولیت هر اتفاقی به عهده ما هست و این مرحله مهمه خیلی).
مرحله بعد خطاب به خدای درونمون میگیم لطفا منو ببخش(یعنی طلب بخشش از خداونده به این خاطر که اون اطلاعات و داده های غلط را وارد ناخوداگاه کردیم)
مرحله دوستت دارم هست(و یکی از مراحل مهم هست هر اتفاقی افتاد و هر مشکلی پیش اومد باید حسمون را نسبت بهش خوب کنیم میدونم سخته ولی شدنیه جالبه وقتی حس خوب بشه مقاومت اون مشکل کم میشه و کم کم محو میشه)
مرحله اخر تشکرو سپاسگزاری هست(از خداوند به خاطر پاک کردن اون اطلاعات تشکر میکنیم)
در کل چهار ذکر:
متاسفم
لطفا منو ببخش
دوستت دارم
متشکرم
و معادل اون استغفرالله ربی و اتوب الیه هست
میدونم الان واسه شما شاید مسخره بنظر بیاد منم اولین بار همین حس بهم دست داد ولی بعد یکسال تونستم مقاومت ذهنمو بشکنم و این تکنیگ را یاد گرفتم و اجرا کردم و روزبروز شاهد معجزات اون در زندگیم هستم.
دوست دارم تمامی انسانها اونو یاد بگیرند بخاطر اینکه ارامش مطلقی به ادم میده و معجزه در زندگی رخ میده