2777
2789
عنوان

جیگرگوشه ی مامان من خیلی منتظرت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4741 بازدید | 97 پست
اره عزيزم منم همينطور بودم يدفعه ي درد ك انگار از پايين شروع ميشد تا وسط شكمم ميگرفتتم ك خم ميشد كمر ...

تو چه مدلی سقط کردی من جنینم ۶ هفته بود ادل قرص گذاستن تو وازنم و زیر زبونم بعد چند ساعت که جنین افتاد صبحم یه تیکه کوچیک از جفت و بعدم بردنم سنو دکترم دوباره معاینه کرد گفت که جفتا هنوز هست و با دیتگاه باز کرد درشون اورد با وسایل خیلی اذیت شدم الانم میترسم این تیرکشیدنا مال زخم باشه و ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چرا اینقد سقطو خونریزی و لک بینی زیاد شده؟یعنی بخاطر قرصایی ک مصرف میکنیم؟قدیما بچه میاوردم صیحو سالم،من خیلی میترسم تازه باردار شدم پنج هفته میترسم مثه قبلی سقط شه دعا کنید

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

عزیزم نگران نباش توکلت بخدا باشه تا خدا نخواد اتفاقی نمیفته منم هماتوم دارم الانم لک بینی دارم تو همین نی نی سایت خوندم خانومه خونریزی شدید داشته نوشته بود اندازه یه کف دست ازم لخته خون خارج شد دکتر گفت باید کورتاژ بشه اتاق عمل و همه چیزو اماده کردن لحظه اخر که سونو کردن متوجه شدن بچم زندس ببین دکترا خیلی میترسونن منم ۶ هفته ساک بارداری تشکیل شده ولی قلب رو ندیدن فقط و فقط خودمو سپردم بخدا 

تا نباشد میل حق برگی نیفتد از درخت 🙏🙏

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
خدا بهت صبر واجر جزیل بده .برای حاجتت چله زیارت عاشورا ایت الله حق شناس بخون و مطمئن باش از درخونه ا ...

مرسي عزيزم😭❤️❤️

حتما❤️

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
بچه ها چرا اینقد سقطو خونریزی و لک بینی زیاد شده؟یعنی بخاطر قرصایی ک مصرف میکنیم؟قدیما بچه میاوردم ص ...

فکر منفی نکن عزیزم فقط بسپر بخدا همین

فکر منفی نکن عزیزم فقط بسپر بخدا همین

اره ایندفعه میخوام بزووور فکر منفی رو دور کنم از خودم مثه سری قبل به چیزای منفی فکر نکنمو دنبال درد تو نت نگردم ب هرچی فکر میکردم اتفاق افتاد

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
تو چه مدلی سقط کردی من جنینم ۶ هفته بود ادل قرص گذاستن تو وازنم و زیر زبونم بعد چند ساعت که جنین افت ...

خودش سقط شد من ٩هقته بودم اول لكه بيني داشتم بعد چندساعت شد خونريزي يدفعه دردم شروع شد و .... 

من هم شياف مصرف ميكردم هم قرص هم امپول اما خدا نخواست ك بمونه برام😭😭

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
اره ایندفعه میخوام بزووور فکر منفی رو دور کنم از خودم مثه سری قبل به چیزای منفی فکر نکنمو دنبال درد ...

دقیقا همینطوره عزیزم مثبت فکر کن منم شرایط خوبی ندارم دکتر بهم گفته استراحت کن ولی تو شهر غریبم ۲۰ ساعت با خانوادم فاصله دارم یه شوهری دارم که چیزی نگم بهتره دیروز از ۱۱ ظهر تا ۸ شب تک و تنها بیمارستان بودم شوهرم میدونست بیمارستانم ولی شب یک کلمه نپرسید چی شد دکتر چی گفت یا اینکه کمکم کنه تنها پناهم شده خدا بعدشم نی نیم 🙏

بچه ها یه خواهش دارم لطفا اگه کسی تو شرایط خوبی نیست مثلا نگران که خدایی نکرده ممکنه بچش سقط شه نیاین بگین مال من سقط شده بنده خدا استرس میگیره فقط واسش دعا کنید

دقیقا همینطوره عزیزم مثبت فکر کن منم شرایط خوبی ندارم دکتر بهم گفته استراحت کن ولی تو شهر غریبم ۲۰ س ...

میشه بگی مشکلت چی بود

منم سونو دادم قلب ندیدن احتمال پوچ هست

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
میشه بگی مشکلت چی بود منم سونو دادم قلب ندیدن احتمال پوچ هست

اخه ۶ هفته زوده واسه قلب تا ۱۱ هفته باید منتظر بود دوست من هفته ۸ رفت قلب رو ندیدن دکتر دستور سقط داد ولی این منتظر موند چند هفته بعد رفت قلب تشکیل شده بود شما هفته چندی؟

هرچی صلاح خداست

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

عزیزم حال تورو من 6یال پیش داشتم بچم تو هفته 8 قلب نداکلبت ا خونریزی کردم اینقد گریه کردم و حودمو زدم ک بزدنم بیمارستان الانم دوتا بچه شیر ب شیر دارم.تو هم ناامید نباش

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍