2777
2789

بعد چنسال اینجوری شدید طی چه مصیبتا و مسائلی

چکارمیکنید اولویتتون ت زندگی چیه

بخاطر بچم موندم الکی میچرخم لبخند اشپزی و تمیز کاری‌‌‌...تظاهر ب زندگی خوب اما خیلی خنثی شدم بیخیال شوهرمم شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چرا اینجور شدی؟ 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اتفاقا باید جفتتون از مشغله و گرفتاریهای مادی زتدگی و ۱۰۰۱ مصیبت مالی و‌ مادی دیگه فاصله بگیرید و از روزمرگی فرسایشی روتین شده ماشینی فاصله بگیرید و با ارتباطات بیشتر ابتدا  تو محیطهای عمومی مشترک مثل کنسرت تاتر سینما و بعدش تو محیط داخل خونه باهم غذا خوردن موزیک پلی کردن حتی ظرف شستن و نظافت کلی خونه و ابراز احساسات کلامی اگه از رابطه طبیعی که به همین قصد اصن از اول باهم ازدواج کردید و زندکی انفرادیتون رو با هم تا آخر عمر شر کردید و تکرار ابراز های کلامی و عملی باعث میشه تابوعای ذهنیتون مخصوصا تو فرهنگهای غلط و اشتباه میشه و در نهایت ادغام محبت کلامی و فیزیکی و در انتها رابطه جنسی عمیق جسمی و روحی و کسب نهایت آرامش و «ارگاسم» روانی و جسمی و ایجاد نهایت صمیمیت و آرامش عمیق درونی....مخصوصا  اگه رفتارهای غیر قابل جبران بینتون نبوده گاهی اوقات اولین لغزش و اشتباه آخرین اشتباهه و درست کردنشون خیلی سختر و پیچیدع تره مثل اعتماد متقابل که به سختی ایجاد میشه و زمان و انرژی زیادی میطلبع برا اثباتش... خیلی وقتا اشتباهات ما واقعا از روی حماقته تا خود آگاهی و تحلیل منطقی منظورم اینکه کاملا سهوی بوده تا عمدی ولی بخاطر اینکه زوجین از ابتدا بخاطر کم اهمیت دادن این موضوعات به ظاهر ساده و عدم کفتگوی مستقیم برای حل چالش سوال رو بی جواب کپشه ذهنت گذاشتی و ذهنتونو اشغال کردید...

اگه قلبا هنوز همدیگرو باور دارید و عمیقا از ته دل دوست دارید برای ترمیم رابطون تلاش کنید .... رابطه یعنی آرامش رابطه ای که دو طرف شناخت عمیقی از شخصیت و ویژگی های درونی جنس متضاد و خصوصیات روانی و جسمیشون رو فهم کند درک متقابل ایجاد میشه