2777
2789
عنوان

جیگرگوشه ی مامان من خیلی منتظرت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4741 بازدید | 97 پست
توکل کن بخدا انشالله درست میشه.دقیقا همفته پیش زنداداش منم پسر حدودا5ماهه داخل شکمش بدون دلیل فوت شد ...

عزیزم زنداداشت حتما باید ازمایشای ایمنی انعقادی بده حتما شاید امپول هپارین باید مصرف میکرده

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میمیرم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نگران نباش هرچی خدا بخواد

شوهرت ازمایش داده؟؟

۹۰درصد علت نشکیل نشدن قلب جنین ضعف نطفه و عدم توانایی رشدش هست ک مربوط ب اسپرم ضعیف

شوهرمن عمل کرد و دارو خورد

حتمااا شوهرت ازمایش بده

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
[QUOTE=88725612]عزیزم خودتو بسپار دست خدا اون خیلی خیلی مهربونه عزیزم بگو توکلم به خودته این نشد یکی ...

والا معلوم نشد دلمو خون کردن ولی نگفتن از چی بوده الان دارم هپارین میزنم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
منم ٣هفته پيش همه اين حالتارو گذروندم بعداز ٤سال باردار شدم ولي واسه هميشه از تودلم. رفت هنوزم روز و ...

عزیزم تو بعد از سقط چه علائمی داشتی من دیروز سقط کردم وازنم خیلی تیر میکشه این عادیه؟؟؟؟

نگران نباش هرچی خدا بخواد شوهرت ازمایش داده؟؟ ۹۰درصد علت نشکیل نشدن قلب جنین ضعف نطفه و عدم توانای ...

آزمایش اسپرم داده 

عالی بود حتی دکتره گفت انقدر خوبه هیچ دارویی نمیخواد 

خودم تخمک ضعیفم یدونه فولیکول داشتم فقط 😭

بیمار itp هستم ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم ٣هفته پيش همه اين حالتارو گذروندم بعداز ٤سال باردار شدم ولي واسه هميشه از تودلم. رفت هنوزم روز و ...

خدا بهت صبر واجر جزیل بده .برای حاجتت چله زیارت عاشورا ایت الله حق شناس بخون و مطمئن باش از درخونه امام حسین دست خالی برنمیگردی

عزيزم ميدونم چقدر دلت ميخواد بمونه اما از من بهت نصيحت هيچي رو مخصوصا بچه رو با التماس از خدا نخواه بزار خودش اوني كه قسمتته بهت ميده مطمئن باش يه روزي حتما مامان ميشي خيلي برات ناراحت شدم از صميم قلبم برات از خدا ميخوام يه ني ني خوشگل باهوش نصيبت كنه

عزیزم تو بعد از سقط چه علائمی داشتی من دیروز سقط کردم وازنم خیلی تیر میکشه این عادیه؟؟؟؟

اره عزيزم منم همينطور بودم يدفعه ي درد ك انگار از پايين شروع ميشد تا وسط شكمم ميگرفتتم ك خم ميشد كمرم ي هفته بگذره ارومتر ميشه

😭😭

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

استارترحالتودرک میکنم منم مثل توبودم ولی 10 هفته بودکه سقط شدبرای من قلب داشت ولی خونریزی ولخته آخرشم سقط دوماه پیش این اتفاق افتاد

😢😢😢😢😢😢😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

ببین این خونریزیت از هماتومه که داری . جنین میتونه قلبش دیده بشه از این به بعد استراحت کن چون که از حالا نمیشه گفت جنین قلب نداره

دوست منم بهش گفتن بچش قلبش تشکیل نشده و باید سقط بشه همون شب هیعت بود گف نرفتم داخل تکیه دادم ب دیوار بیرون و اینقدر گریه کردم ک بیهوش شدم بعدش ک رفتن دکتر گفتن این بچه سالم تر از منه...اسمشم گذاشته زینب ...انشالله فاطمه زهرا ب شمام کمک میکنه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

چرا اینقد ناراحتی میکنی ببین منم بعد چهارسال حامله شدم سه ماه پیش سقط شد چقد زجه زدم😔ولی الان دوباره باردار شدم تازه،نگران نباشه اگرم خدای نکرده سقط سد زودی جاش یه نی نی قوی میاد

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

ایشالله که برات بمونه هرچی برات صلاح پیش بیاد درکت میکنم چ حالی داری منم هفت هفته صبح یدفه افتادم خونریزی سونوام دادم قلبش تشکیل شده بود و بعد هفت روز خونریزی شدید سقط شد حالم خیلی بد بود بعد یه سال فهمیدم مشکل انعقاد خون دارم یعنی اگه میموند هردومون میمردیم  هر کار خدا حکمتی توشه فقط استراحت کن

خدایا حکمتت رو شکر🙏