2777
2789
عنوان

مهمون دارم

648 بازدید | 76 پست

وقتایی که خودمون دوتا هستیم راحت اشپزی میکنم مهمون میاد اندازه ها دستم نیست این باعث میشه کلافه بشم و بترسم نکنه بد بشه خیلی بده. شماها چیکار میکنید وقتی مهمون دارید؟ موقع پخت غذا میشه اصلا نمیدونم باید چیکا کنم چقد از هر جیزی بریزم که کم نیاد😔چطوری مدیریت کنم خانومای هنر مند نی نی سایت البته بگم شوهرمم بیشتر بهم استرس وارد میکنه 😑

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مهمونات داره که پرخوراکن یا کم خوراک ولی من معمولا اندازه ۲یا۳ نفر بیشتر از تعدادمون غذا میذارم  اضافه شو روز بعد میخوریم  

سعی کن قبل از اومدن مهمون کاراتو انجام بدی تا استرس نداشته باشی

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
به حرفاي شوهرت كار نداشته باش با ارامش كاراتو كن بذار از مهموني لذت ببري تو گوگل سرچ كن اندازه ها ر ...

به حدی اعصابم بهم میریزه که نگو. اونکه اره سعی میکنم بهش محل نذارم

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
براخودتون دونفر چه قد میذاری؟ نسبت به تعداد مهمونا دوبرابر سه برابر کن

اینم فکر خوبیه میدونی خاطره بدی دارم مادرشوهرم اولین بار اومد من قابلمه کوچیک انتخاب کردم برنجا رو خام بودن زیریا شفته یعنی آبروم رفت خودشون اومدن بقیه کارا کردن من موندم و نگاه شوهرم 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
بستگی به مهمونات داره که پرخوراکن یا کم خوراک ولی من معمولا اندازه ۲یا۳ نفر بیشتر از تعدادمون غذا می ...

یه دفه برنج پختم یه دیس شد دیگه همه برداشتن تو قابلمه نبود دیسو پر کنم وایی یادم میاد 😔

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
اینم فکر خوبیه میدونی خاطره بدی دارم مادرشوهرم اولین بار اومد من قابلمه کوچیک انتخاب کردم برنجا رو خ ...

هرچه قدر هم غذاتو خراب کنی اجازه دخالت نده اعتماد به نفس داشته باش اونمدقع هیچوقت یاد نمیگیری.

بعضی اندازه ها باید چشمی باشه زیاد به پیمانه ها عادت نکن.

مثلا وقتی قورمه میذاری چشمی نگاکن ببین چه قدر باید لوبیا اضافه کنی