2777
2789

حالم خیلی خرابه حدود ۴ روز پیش از کربلا فقط اولش گلو درر و سردرد داشتم تا رفت جلو یکی دو روز بعد که ابریزش بینی گاهی اوقات دلدرد و دلپیچه ام داشتم سامرا رفتم دکتر انگار خریه هرچی بهش میگم دو تا قرص داد که یکیش مسکن بود زدم گوگل اون یکیم زده بود عفونت قارچی گلو دندان و..🗿🗿 بازم حالم بد بود خوردم تا چند روز بدترم شدم الان ۳ روزه لب به هیچیییی جز چند قلوب اب نزدم که امروز ۴ باره دارم بالا میارم هربار قرص خوردم بالا اوردم ی وضعیتی دارم که دلم میحاد فقط بمیرم رفتم دوباره نجف دکتر ۳ مدل قرص از هرکدوم ۳ دونه داد که ۲ بار اونم بالا اوردم دیگه نخوردم تا فردا شب هم نمیرسیم شهر خودمون انقد حالم خرابه که نگو همین الان با تهوع بیدار شدم ، اصلا نمیدونم چیکار کنم تا برسم ایران برم دکتر بدنمم درد میکنه و بی جون نمیتونم ی دقیقه ام سر پا باشم همش میگم با این حالم چجور فردا میخام از اون گیت به اون شلوغی رد بشم و..... نمیدونم چی کنم دلم میخاد فقط بمیرم ۲ روزه اومدم نجف همش تو تخت نتونستم حتی ی زیارت برم الانم خیلییی تهوع دارم الانه بارم بالا بیارم 😔😭😭😭😭

نه نمیمیری

ولی ors بگیر که هم جلوی حالت تهوع میگیره هم مواد لازم به بدنت میده 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیمیریولی ors بگیر که هم جلوی حالت تهوع میگیره هم مواد لازم به بدنت میده

حالمو نداری ک اینو میگی بمیری راحتره تا اینجور زجرر بکشی 

ب هر دکتری هم گفتم گوش نمیدن فقط داروهای چرت خودشونو میدن

حالمو نداری ک اینو میگی بمیری راحتره تا اینجور زجرر بکشی ب هر دکتری هم گفتم گوش نمیدن فقط داروهای چر ...

Ors‌ که نسخه نمیخواد

ببین آدم رو به موت بدنش اونقدر قوی نیست که بتونه یه لوان آب بلند کنه تو میتونی تایپ کنی یعنی هنوز خیلی مونده😂😂😂 ایشالله زودتر بهتر شی عزیزم 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ببین یه سری درمانگاه های مخصوص ایرانی ها هست میتونی پیدا کنی بری اونجا سرمی چیزی بزنی شاید یکم بهتر ...

چیکار کنم نیست هر درمونگاهی رفتم برا عرباست گوش به حرف ادمم نمیدن یکی دو تا قرص چرت و پرت میده میگه برو امروز به دکتره میگم این قرصا تاثیر نداشت من تهوع دارم هرچی میخورم بالا میارم اصلا گوش نمیده میگه لا لا از این زیاد یعنی برو از داروخونه هی قرص از همون بخور تا خوب شی ی حالی دارم فقط که نگو خیلی حالم خرابه تا ایران میمیرم بیام

چیکار کنم نیست هر درمونگاهی رفتم برا عرباست گوش به حرف ادمم نمیدن یکی دو تا قرص چرت و پرت میده میگه ...

الهی بمیرم

با کاروان رفتین؟؟نمیتونی از سر کاروانتون ادرس درمانگاه رو بگیری؟؟چون چه توی نجف چه توی کربلا هست ایرانی ها درمانگاه دارن ادرسشو نمیدونم به خدا وگرنه میگفتم اما معمولا سرکاروان ها میدونن

الهی بمیرمبا کاروان رفتین؟؟نمیتونی از سر کاروانتون ادرس درمانگاه رو بگیری؟؟چون چه توی نجف چه توی کرب ...

خدانکنه نفس 

اره با کاروان رفتیم اتفاقا ماهی ۴ بار میاد خودش اینجارو دیگه کامل بلده والا گفته بود برین الشفاء داخل حرم مث درمانگاه مگه وایسم تا فردا صبح برم ی جای دیگه ای کاش نمیومدم اینجا و همون شهرمون میموندم 😭😭😭

حالمو نداری ک اینو میگی بمیری راحتره تا اینجور زجرر بکشی ب هر دکتری هم گفتم گوش نمیدن فقط داروهای چر ...

ویروس جدید اسهال استفراغ هست 

یعنی ی دکتر درست نیست ای خدا شانس شما چقد بد ..

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
ویروس جدید اسهال استفراغ هست یعنی ی دکتر درست نیست ای خدا شانس شما چقد بد ..

بخدااا 

یعنی حالم انقدررر خرابه نزدیک ۲ روزه ک کلا لب به هیچییی نزدم از امروز تا اللن ۴ ، ۵ بارم بالا اوردم الانم بشدتتت تهوع دارم هر دکتری ام ک میرم فقط ی دوتا قرص میده اصن من که بالا میارم همه چیزو نباید قرص بدن گوش نمیدن

بخدااا یعنی حالم انقدررر خرابه نزدیک ۲ روزه ک کلا لب به هیچییی نزدم از امروز تا اللن ۴ ، ۵ بارم بالا ...

بدبختی دارو محلی هم نیست نداری ک بخوری .باید سروم بزنی راهی نداره..چون آب بدنت رفته اینجوری بدتر میشی ک ای خدا انءشالله بهتر شی گلم

بخدااا یعنی حالم انقدررر خرابه نزدیک ۲ روزه ک کلا لب به هیچییی نزدم از امروز تا اللن ۴ ، ۵ بارم بالا ...

سلام خوبی گلم حالت چطوره

سلام خوبی گلم حالت چطوره

سلام نفس امروز زسیدیم شهرمون دیگه درجا رفتم بیمارستان چند تا سرم و امپولو و.. داد با شربت برم هگزین و قرص و..‌ یکم حالم بهتره  فکر کن از اون روز تا الان ک رفتم دکترای عراق خدا بگم چیکارشون کنه اصلا ی سرم ندادن ی دارو درست حسابی ندادن عین خیالشون نیست اصلا چ زجری کشیدم ک شده بار اخرم از این سفرا برم

سلام نفس امروز زسیدیم شهرمون دیگه درجا رفتم بیمارستان چند تا سرم و امپولو و.. داد با شربت برم هگزین ...

بازم خداروشکر ک بهتری مواظب خودت باش گلم توفکرت بودم واقعا سخته کشور غریب باشی