2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در اصفهان

3920 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها دکتر زنان خوب یا مرد فرق نداره هزینشم مهم نیس فقط کارش خوب باشه و الکی اسم در نیاورده باشه بهم معرفی کنید تنبلی تخمدان دارم و پریود نمیشم مرتب هر دو سه ماه یبار پریود میشم لطفا ی راهنمایی بکنید بهم 

خانم دکتر سیما سرتاج متخصص زنان و نازاییه خیلی کارش عالیه من خودم واسه یه عفونت رفتم دکتر پیس هرکس رفتم گفت عمل جراحی داره ولی این دکتر با دو تا قرص و پماد خوبش کرد اصلا دستش خوبه واسه زایمانمم پیشش رفتم خییلی ازش راضیم

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلی ادرسش کجاس

خیابان امادگاه مجتمع گلدیس شماره ۳۲۲۲۲۲۲۱ فقط صبح ها هست و روزهای یک شنبه و سه شنبه چهار شنبه هست

دکتر سرتاج منو بدنیا اورده سال ۷۱😀😀

جدا😮نمیدونستم اینقدر قدیمیه نمیدونم چرا اینقدر دوسش دارم من واسه زایمانم مشکل داشتم و قلب بچم نا منظم میزد مث دکترای دیگه نبود که فقط لحظه اخر بیاد پیشم اومده بود بالا سرم واستاده بود دستمو گرفته بود ذکر میگفت تا اروم بشم با اینکه همزمان با من یک زایمان دیگه هم داشت ولی به جفتمون رسیدگی میکرد اخرشم دید نمیتونم طبیعی زایمان کنمو واسه بچه خطرناکه با اینکه سابقه خودش خراب میشد ولی بازرس  میگفت نه نباید سزارین کنه گفت با مسئولیت خودمو منو برد 

جدا😮نمیدونستم اینقدر قدیمیه نمیدونم چرا اینقدر دوسش دارم من واسه زایمانم مشکل داشتم و قلب بچم نا من ...

وای جدا.واقعا حیف این  دکترهاس که پیر بشن.هنوزم تو مطبش بدون پوششه؟

وای جدا.واقعا حیف این  دکترهاس که پیر بشن.هنوزم تو مطبش بدون پوششه؟

اره وااای نگو دلپ رفت براش با حجاب کامل میاد بعد میره تو مطب موهاشو مدل میده و رژ میزنه 😂