2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب و غریب😨😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا خونه مادرم بود.کسی تواتاق نیود.چن روز بود پسرم دنیا اومده بود

عزیزم ممکمه این جریان بختک بوده باشه چون من تو عالم خواب خیییلی وقتا اذیت شدم سر جریان بختک.که علم الان میگه بختک نیست یه حالتی تو خوابه که باعث این اتفاق میشه

عزیزم ممکمه این جریان بختک بوده باشه چون من تو عالم خواب خیییلی وقتا اذیت شدم سر جریان بختک.که علم ا ...

اخه بختک ی سنگینی ک زو بدن بخصوص رو قلب ایجاد میشه ک باعث گرفتگی تنفی میشه ک بعضیا میگن فلج عضلانی.ولی این فقط از سینم شیر خورده میشد.مکیدنش قشنگ احساس میکردم.زو زمین خوابیده بودم.اولش جرات نکردم چشام باز کنم تا باز کرد دیدم بچم تو گهواره خوابه

عزیزم ممکمه این جریان بختک بوده باشه چون من تو عالم خواب خیییلی وقتا اذیت شدم سر جریان بختک.که علم ا ...

بختك يعني جي

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
بختك يعني جي

بختک یه موجودیه که وقتی خوابی علی الخصوص وقتی طاق باز خوابیدی میوفته روت و فوق العاده زجرت میده وایییی نگو اینقدر گرفتارش شدم😨😨الان که دارم تایپ میکنم یادم میاد اذیت میشم ولی خب علم جدید به این نتیجه رسیده که بختک واقعی نیست و این مغزه که اتفاقی در اون رخ میده که باعث همچین چیزی میشه و فلج عضلات رخ میده ولی به نظر من بختک راسته چون سیاهیشو حس میکنم تو خواب.

بختک یه موجودیه که وقتی خوابی علی الخصوص وقتی طاق باز خوابیدی میوفته روت و فوق العاده زجرت میده وایی ...

همون كه آدم بيداره و همه جيزو ميشنوه و ميبينه ولي هر جي ميخواد بلند شه از جاش نميتونه يا هر جي صدا ميزنه كسي رو نميشنوه كسي؟ 

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
نه والله واقعیه برام سوال بود تنها هم بودم گفتم هیجانی بدم ادرنالینم بره بالا😂😂

منم یه بار دسشوییم خیلی شدید بوددختر 6ماهم خیلی گریه میکرد گذاشتمش تو هال رفتم دسشویی یه کم طول کشید اونم دیگه جیغ میزد از شدت گریه. وقتی برگشتم تا تو اتاق گذاشته.یعنی از ترس مردم..کسی هم خونه نبود فقط پسرم ک دوسالشه اونم خاب بود.