2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب و غریب😨😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 94 پست
همون كه آدم بيداره و همه جيزو ميشنوه و ميبينه ولي هر جي ميخواد بلند شه از جاش نميتونه يا هر جي صدا م ...

اره تو همین مایه ها یه شب که طاق باز خوابیده بودم تو عالم خواب دیدم که توی یه باغی هستم که درختاش شکوفه زده بودن خوشحال و شنگول بودم یه دفعه یاد خونوادم افتادم شروع کردم گشتن دنبالشون هرچی میگشتم و صداشون میزدم هیچکدومشونو نمیدیدم تو همین لحظه یه ترس عجیبی وجودمو گرفت و بعد از اون به جای اینکه خونوادمو ببینم یه پیرزن خیلی کریح با کمر خمیده و عصا بدست دنبالم کرد هر چی میخواستم جیغ بزنم که از خواب بیدار شم نمیتونستم هر چی میخواستم دست و پامو تکون بدم امکان نداشت حسابی قفل کرده بودم خیلز ترسناک بود پیرزنه خیلی زشت و ترسناک بود.دیگه وضعی بود

اقا من با مامانم تو یه خونه ویلایی دوطبقه زندگی می کنم 

چند وقته صدای در میاد و بسته میشه و من به خیال این که شوهرم اومده میرم رو پله ها و نگاه می کنم ببینم کفش هاش نیست و بر می گردم بالا  ولی دیشب خیلی وحشتناک بود در باز شد اروم بسته شد شوهرم سرفه کرد من هم اینقدر مطمعن بودم که اومده رفتم پایین و شوهرمو صدا زدم و کسی نبود اینقدر ترسیدم  که هنوز تو فکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختک یه موجودیه که وقتی خوابی علی الخصوص وقتی طاق باز خوابیدی میوفته روت و فوق العاده زجرت میده وایی ...

علم همیشه سعی داره رو خیلی از موضوعات مهم سرپوش بزاره

ولی حرفتون کاملا درسته بختک یه نوع جنه 

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش