بچه ها من چند شب پیش دختر دو ماهه ام خواب نمیرفت تا ساعتای چهار درگیر خواب کردنش بودیم ساعت چهار خوابوندمش روی تخت و بدون اینکه بالشی زیر سرش بزارم بهش شیر دادم و خوابید صبح ساعت هفت و نیم که شوهرمو دختر بزرگم از خونه رفتن بیرون بازم زیر سر دخترم بالش نبود و یقین دارم که بالش زیر سرش نبود بعد از رفتن دخترم و باباش منم کنار بچم خوابیدم ساعت ده که پا شدم به کارهام برسم تو جا خشکم زد زی سر دخترم بالش بود خیلی ترسیدم به شوهرم که زنگ زدم و جریانو گفتم اونم ترسید و برا یه نفر تعریف کرد بهش گفت کار اجنه بوده کسی هست تا حالا مچین اتفاقایی رو دیده یا شنیده باشه😨😨😨😨😨😨😨
برای منم اتفاق افتاده،ولی یه شکل دیگه،شب خوابیدم صبح که پاشدم دیدم دستم حنا گذاشتن واسم الله نوشته ب ...
وای خیلی ترسناکه.داداشم میگفت یه شب که خوابیده بودیم با تکونای زیاد تخت از خواب پریدیم فکر کردیم زلزله شده ولی هر چی صبر کردیم دیدیم تکونا تمومی نداره یه چند دقه تختشن تکون میخورده😱😱
آره بخدا هیچ کس باورنمیکنه حتی خانوادم قبل اینکه ببینن باور نداشتن،وقتی دیدن باورشون شدپسرخالم سی سالشه دیده بود داشت سکته میکرد همه تو شوک بودن براشون عجیب بود
شاید باورت نشه ولی حموم میرم وقتی میخوام خم شم پاموبشورم قشنگ حس میکنم یه چیزی میفته روم ولی میگم نه ...
برو پیش دعا نوبس خوب شاید همزاد داری
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
من بچه اولم ک دنیا اومد کنار گهوارش خوابیده بودم.ی رور صبح بود فک کنم خواب بودم تو خواب دیواری قشنگ حس کردم یکی از سینهام شیر میخوره و مک میزنه.ی لحظه بیدارشدم ولی چشام باز نکردم هنوز مکیدن رو حس میکردم .فک کردم اول ک بچمه.ولی زود بیدارشدم و نشستم کسی ندیدم بچم هم تو گهواره خواب بود.بعد اون دیگه اینطوری نشدم