2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب و غریب😨😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 94 پست
پس چیزی ک من شنیدم خرافاته نترس سوره جن و بقره رو پخش کن تو خونه

شاید باورت نشه ولی حموم میرم وقتی میخوام خم شم پاموبشورم قشنگ حس میکنم یه چیزی میفته روم ولی میگم نه چیزی نیست همش بسم الله میگم 

برای منم اتفاق افتاده،ولی یه شکل دیگه،شب خوابیدم صبح که پاشدم دیدم دستم حنا گذاشتن واسم الله نوشته ب ...

وای خیلی ترسناکه.داداشم میگفت یه شب که خوابیده بودیم با تکونای زیاد تخت از خواب پریدیم فکر کردیم زلزله شده ولی هر چی صبر کردیم دیدیم تکونا تمومی نداره یه چند دقه تختشن تکون میخورده😱😱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دستت حنا بود؟؟؟؟؟؟؟مگه میشه 😨چطور تا الاناز ترس چیزیت نشده

آره بخدا هیچ کس باورنمیکنه حتی خانوادم قبل اینکه ببینن باور نداشتن،وقتی دیدن باورشون شدپسرخالم سی سالشه دیده بود داشت سکته میکرد همه تو شوک بودن براشون عجیب بود

شاید باورت نشه ولی حموم میرم وقتی میخوام خم شم پاموبشورم قشنگ حس میکنم یه چیزی میفته روم ولی میگم نه ...

برو پیش دعا نوبس خوب شاید همزاد داری

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
به جان پسرم طوری بود ک کل خونه رو برداشت قشنگ با صدای صاحب خونه 

اره ازین ماجراها خیلی شنیدم.داداشم مرتب تعریف میکنه اجنه صدای ادما رو تقلید میکنن وای مو به تنم سیخ شد

چیکارکردید؟

زنگ زدم شوهرم اومد خونه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
همزاد چیه؟

اونم یه جور جنه

من بچه اولم ک دنیا اومد کنار گهوارش خوابیده بودم.ی رور صبح بود فک کنم خواب بودم تو خواب دیواری قشنگ حس کردم یکی از سینهام شیر میخوره و مک میزنه.ی لحظه بیدارشدم ولی چشام باز نکردم هنوز مکیدن رو حس میکردم .فک کردم اول ک بچمه.ولی زود بیدارشدم و نشستم کسی ندیدم بچم هم تو گهواره خواب بود.بعد اون دیگه اینطوری نشدم

من بچه اولم ک دنیا اومد کنار گهوارش خوابیده بودم.ی رور صبح بود فک کنم خواب بودم تو خواب دیواری قشنگ ...

خب به نظرت چقدر میتونه واقعی باشه و در اثر خواب و خیالت نباشه