2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب و غریب😨😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 94 پست
از من میشنوی امشب نرو😐

من کاریشان ندارم من زیر تخت میخوابم اونا بالا صدای غیژغیژ   تخت. رو هم تحمل می‌کنم 😐😂

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تو خواب گذاشتی نفهمیدی

اجنه چیکار ب بالش زیر سر دختر تو دارن اخه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

حداقل خیر خواهه 😆 ماله ما که هرچی گیرمون اومده دزد بوده طلا برده 😂

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
تازه الان تنها هم هستم 😨😨😨

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
حداقل خیر خواهه 😆 ماله ما که هرچی گیرمون اومده دزد بوده طلا برده 😂

بخدا طلاهام از تو خونه گم شدن ولی تا حالا اعتقادی به این موضوع نداشتم تا اینکه این جریانو خییییلی مطمئن بودم به خاطر همین برام عجیبه و ترسیدم

برای منم اتفاق افتاده،ولی یه شکل دیگه،شب خوابیدم صبح که پاشدم دیدم دستم حنا گذاشتن واسم الله نوشته ب ...

یا خدا 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

برای منم اتفاق افتاده،ولی یه شکل دیگه،شب خوابیدم صبح که پاشدم دیدم دستم حنا گذاشتن واسم الله نوشته ب ...

من شنیدم اجنه حنا بزارن طرف عروس میشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خودت تو خواب گذاشتی نفهمیدی اجنه چیکار ب بالش زیر سر دختر تو دارن اخه

چی بگم والله یه بار دیگه هم یه اتفاقی مثه همین برام تو بیداری افتاد ولی باور نکردم تا ابندفعه که برام مثه روز روشن بود بالش زیر سرش نذاشتم