2777
2789
عنوان

براي اولين بار قهر واقعي كردم😢

412 بازدید | 31 پست

قرار بود شنبه زايمانم باشه دكترم گفت يكشنبه

شوهرمم يكماهه نيومده كه بتونه يك هفته مرخصي بگيره

البته ميتونست پنجشنبه و جمعه ها رو بياد ولي نيومد

بهش گفتم امروز بيا كه تا يكشنبه باشي ولي گفت نميام 

واقعا ناراحتم من بهش مياز دارم گفت از شنبه مرخصيمو رد ميكنم 

اين امصاف نيست كه من دم زايمانم انقدر تنها باشم منم از صبح ديگه بهش زنگ نزدم و بهد از سخ سال زندگي تصميم گرفتم واقعا باهاش قهر كنم تا بفهمه نيومدنش چقدر منو ازار داده

كلا كارش شهر ديگست هفته اي يه شب مياد خونه!! من دم نميزنم هيچ اعتراضي ندارم سه هفته است نيومده خونه 😢

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

چ بد😔😔

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

چه پدر بی ذوقی بمیرم برات

ایشالا نی نی سالم بدنیا بیاد

غصه نخور برای بچه خوب نیس

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این چه کاریه...توی بهترین و ناب ترین و تکرار نشدنی ترین لحظه های زندگی مشترکتون سعی کن بیشتر گذشت داشته باشی و هر چه شیرین تر بگذره...

من تا متنتو خوندم به ذهنم اومد که حتما همسرت میخواد روزایی که بچه به دنیا میاد رو از دست نده و تا میتونه توی اون روزا کنارتون باشه...

این دفعه هم قهر واقعی نکن...امیدوارم هرگز قهر واقعی نکنی گلم

الان شما ناراحتی اما خواهر گلم وقتی بچه بیاد به مراقبت بیشتری احتیاج هست وچه بهتر که پدرش از اونطرف ...

مامانم هست 

بعد من گرفتار بچه ها ميشم  نميتونم باهاش باشم

عزیزم این چه کاریه...توی بهترین و ناب ترین و تکرار نشدنی ترین لحظه های زندگی مشترکتون سعی کن بیشتر گ ...

واقعي ك نيس تهش اشتيه ولي دلم شكسته اخه شنبه اومدنشو ميخوام چكار 

شنبه عصر ميرسه با كلي كار و لباس چرك ك برام اورده 

يكشنبه صبح زود من بستري ميشم 

اره واقعا خیلی فرق من با تو اینکه من حالم بدبود میخواستم بستری شم ولی اون خونه ننه باباش بود که تازه ...

نه بابا اين اگه كارش شهر ديگه نبود ٢٤ ساعته در خدمتم بود سر دخترم خودمون دوتا تنها بوديم برا زايمانم همه كارارو ميكرد 

واقعي ك نيس تهش اشتيه ولي دلم شكسته اخه شنبه اومدنشو ميخوام چكار  شنبه عصر ميرسه با كلي كار و ...

تهش آشتیههههه آفریننننن درست میگی...

خودت داری میگی تهش آشتیه پس چی میمونه؟؟؟؟خاطرات بد...

پس سعی کن روی ذهنت کار کنی و به خودت بگی خب اگه همسرم شرایطش رو داشت آیا واقعا دلش نمیخواست توی خونه ی خودش و کنار همسر و بچه ش باشه؟؟؟؟مطمینا بله که میخواد...

پس الان وظیفه ی من به عنوان یه مادر و همسر چیه؟؟

درکش کنم و برای روحیه ی خودم و بچم و روزای قشنگمون به قشنگی ها فکر کنم...

الهیییی تو که میگی قبل بستری شدنت میرسه پس غصه چیو داری؟؟

لباس ها رو هم مطمئنا خودش میشوره درک میکنه که نمیتونی...اگه به ذهنش نرسید چون ممکنه از خستگی و استرس و ...به دهنش نرسه،خودت ازش خواهش کنه که این بار رو خودش زحمتشو بکشه

خوش باش و خوشی بساز که هیچ نمیمونه جز خوشی

نه بابا اين اگه كارش شهر ديگه نبود ٢٤ ساعته در خدمتم بود سر دخترم خودمون دوتا تنها بوديم برا زايمانم ...

خوب پس الان هم درکش کن 

خدا را چه دیدی شاید یهویی عصر سوپرایزت کرد وبرگشت