2777
2789
عنوان

درمان سردی مزاج

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 56 پست
بیمارستانت دولتی بود؟ یعنی کلا سینه رو نمیدی

اره دولتی بود منو گول زدن گفتن با اسپاینال بی حسی میزنیم واسه ز ایمان طبیعی ولی بعدش گفتن دکتر بیهوشی نیومده کلا لگنم تنگ بود یک روز و نصفی تو بیمارستان درد کشیدم یک روزم تو خونه تازه کلی هم آمپول فشار زدن بیشتر از سه سانت باز نشد دهانه رحمم اون سه سانتم به زور معاینه بود اخرم فشارم رفت بالا بردنم سز وگرنه همچنان باید درد میکشیدم لعنت بهشون خیلی درد کشیدم 

Live the moment now✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت انشاالله درست میشه فقط سعی کن همرو انجام بدی روزگار بدی شده خواهری مراقب شوهرت باش سیر نباشه ...

خخخ واقعا اینقد تاثیر داره، از بازار آماده شو گرفتی؟ نگرانی منم همینه،درحالی خیلی چشم پاکه ولی بعضی وقتها بهم به شوخی میگه بخوای اینجوری ادامه بدی باید یه فکر دیگه ای بکنم

اللهم عجل لولیک الفرج
اره دولتی بود منو گول زدن گفتن با اسپاینال بی حسی میزنیم واسه ز ایمان طبیعی ولی بعدش گفتن دکتر بیهوش ...

الهی  عزیزم،خدا ازشون نگذره، دولتی تا آدم دور از جون لب مرگ نرسه سز نمیکنن

اللهم عجل لولیک الفرج
وای من هنوزم کابوسام هستن تا چن ماهم شوهرم یا مامانم بیدارم میکردن میگفتن پاشو چرا حرف میزنی تا چن و ...

خیلی سخت بود خیلی 😣من کاملا میفهمم چی کشیدی  باور کن من میخواستم با اون حالم فرار کنم از بیمارستان با همون گان بیمارستان دوییدم در سالن شوهرم اومده بود ببینم زانو زدم التماس میکردم منو بگو سزارین کنن دلش کباب شد برام گفت تو رو خدا هر چی پول میخاین میدم فقط زنم و سز کنین ولی اون بیشعورا گفتن هنوز جا داره😣

Live the moment now✌
الهی  عزیزم،خدا ازشون نگذره، دولتی تا آدم دور از جون لب مرگ نرسه سز نمیکنن

اره بخدا 😣بعدم شیرم نیومد با کلی قطره و شیر افزا اومد ولی مثل آب بود و کم بچم گریه میکرد مجبور شدم شیر خشک بدم 

Live the moment now✌
وای من هنوزم کابوسام هستن تا چن ماهم شوهرم یا مامانم بیدارم میکردن میگفتن پاشو چرا حرف میزنی تا چن و ...

بیشترشون عنترمن😠 واسه همین زیاد اذیت میکنن

اللهم عجل لولیک الفرج
خخخ واقعا اینقد تاثیر داره، از بازار آماده شو گرفتی؟ نگرانی منم همینه،درحالی خیلی چشم پاکه ولی بعضی ...

اره عطاری ها دارن من تازه چهل گیاهشو گرفتم . دوستم سرد شده خیلی وقته خودشم درمان نمیکنن شوهرشم از اول گرم بود با شوهرم دوستن بعد فهمیدم که شوهره چون تو خونه رابطه ای ندارن رفته یه زن از خودش بزرگتر صیغه کرده موندم چطوری بهش بگم آخه به شوهرت برس نره به یکی دیگه التماس کنه خیلی ناراحتم.شوهر اونم چشم پاکه ببین چی شده به شوهرم میگفته که مجبور شده الان چن وقته رابطه نداشتن میگفته من فقط میخوام زندگیمو حفظ کنم وگرنه اگه دنبال هوس بودم یکی از خودم بزرگتر و زشت رو صیغه نمیکردم خدا میدونه درسته یا نه ولی الان زنا خیلی بد شدن.

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
اره بخدا 😣بعدم شیرم نیومد با کلی قطره و شیر افزا اومد ولی مثل آب بود و کم بچم گریه میکرد مجبور شدم ...

چند وقته زایمان کردی؟ منم همینجوری بودم هنوزم شیرم کمه کنارش شیرخشک میدم ولی سینه رو هم میدم که شیرم خشک نشه، هیچی شیر مادر نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج
اره عطاری ها دارن من تازه چهل گیاهشو گرفتم . دوستم سرد شده خیلی وقته خودشم درمان نمیکنن شوهرشم از او ...

خداای من، خواهر اینجوری نگو میترسم، خدا نکنه حتی -تصورشم ادمو دیونه میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج
بیشترشون عنترمن😠 واسه همین زیاد اذیت میکنن

یکیش به من میگفت زود ازدواج کردی بیشعور اصلا نگام نمیکرد نوار قلب کم مونده بود اندازه تخت بشه تا شیفتش تموم بشه میومد دعوام میکرد میرفت ولی آخرش دکتر خیلی دعواش کرد چون نگاه نکرده بود بچم زبونم لال داشت خفه میشد خودمم نفسم رفت یکی داد زد حالش خرابه ریختن سرم ضربانش زیر ۵۰بود یکم دیرتر داد زده بود خانومه بدبخت شده بودم اومدن بهم تنفس دادن کیسه آب رو دکتر پاره کرد کم کم ضربان بچه برگشت خودمم با کتک بهوش آوردن دکتر هرچی از دهنش در اومد به خانومه گفت اونم کم مونده بود منو بزنه😔

خداای من، خواهر اینجوری نگو میترسم، خدا نکنه حتی -تصورشم ادمو دیونه میکنه

خدا نکنه عزیزم اینجوری نمیشه تو این کارارو بکنی خیالت راحت گرمتر از شوهرت میشی من دوستم اصلا خودش همکاری نمیکنه نمیخواد درست بشه 

یکیش به من میگفت زود ازدواج کردی بیشعور اصلا نگام نمیکرد نوار قلب کم مونده بود اندازه تخت بشه تا شیف ...

منکه همش فحششون میدم، خوبه خودشون زنن حتی ذره ای آدمو درک نمیکنن،یکی با هزار امید باردار میشه بعد بخاط سهل انگاری اونا بلا سرش میاد من به شخصه چند موردشو تو بیمارستان دیدم

موقعه ای که من زایمان کردم دو تا از بچه ها سر زا بهشون فشار آورده بودن طفلکی ها کتفشون در رفته بود یکی هم دستش تکون نمیداد بعد چند روز که منم اونجا بستری بودم گفتن احتملا موقع زایمان دررفته باد کرده بود

اللهم عجل لولیک الفرج
خدا نکنه عزیزم اینجوری نمیشه تو این کارارو بکنی خیالت راحت گرمتر از شوهرت میشی من دوستم اصلا خودش هم ...

به منم باشه شاید نرم دنبالش ولی بخاطر حفظ زندگیم دوس دارم درمان شم

اللهم عجل لولیک الفرج