2777
2789
عنوان

موهای دخترم بیش از اندازه نازک و کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 9886 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم سه ساله ک بود موهاش بلند بود و کم پشت . موهاشو از پشت میبستم جلو موهاش بغل پیشونیش داشت خالی میشد . حدود یکساله اصلا نذاشتم بلند شه .مرتب موهاشو کوتاه میکنم .الان پر پر شده دیگه میخوام بزارم بلند شه

مطمین باش خیلی بهتر میشه،یکی دو ماه دیگه هم باز براش بذار

رنگ موروقرمز نمیکنه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
خرگوشک یعنی چی؟

یه محلول گیاهی از عطاری بگیر فک نکنم ضرر داشته باشه من که استفاده کردم راضیم

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
دختر منم همینجوریه چهارسالشه هرچی استفاده کردم اثرنداشته،حنا،روغن زیتون،روغن فندق....

کوتاه کن موهاشو درست میشه . دو سه ماه یکبار مرتب کن موهاشو در حدی کوتاه کن ک پشت موهاش توی گیر سر نره . جلو موهاشو دو تا گیر بزن

موهای دختر منم همین طور بود،انواع و اقسام چیزها را هم امتحان کردم ولی فقط حنا جواب داد و بهترش کرد

اره حنا خیلیی خوبه موهای من خیلی کم پشت شده بود میریخت حنارو با شاه تره خیس کردم یه زرده تخم مرغم زدم بهش فقد اگه میخواین ک مشکی بشه باید گیاه وسمه هم بهش اضافه کنی ک مخصوص حناس نردیک ۴-۵ماه هفته ای یع بار گذاشتمم ریزش موهام قطع شد خیلیم پر پشت شد

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
نه بچه ها که موهاشون رنگ طبیعی خودش را داره تغییر آن چندانی نمیکنه،برای دختر من یک قهوه ای خیلی خوشر ...

برای اینکه قهوه ای خوش رنگ در بیاد باید از گیاه روناس توش استفاده کنی اگرم میخوای مشکی بشه گیاه وسمه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)