2777
2789

سلام شبتون بخیر 

من عکس رنگی انجام دادم همه چی نرمال بود امروز روز 13 قاعدگی رفتم سونو واژینال گفت تخمدانت ب هم نزدیک شدن دستگاه رو که نگا کردم مثل عینک بودن

خیلی نگران شدم از دکتر پرسیدم گفتم منو نکشونه تو اتاق عمل گفت چیز خاصی نیست چون لوله هات بازه بنظرتون حرفش ربطی بهم داره ؟؟

کسی تجربه ای داره بهم بگه ؟

ما آبادانیا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پلی کیستیک هستی بخاطر اونه که تخمدانات بزرگه

ازش پرسیدم گفت پلی کیستیک خفیفه

اخه من چندساله پلی کیستیکم پس چرا الان که خفیف شده داره میگه بهم نزدیک شدن ممکنه چسبندگی پیش بیاد خیلی ترسیدم

ما آبادانیا   
توروخدا جواب بده من امروز همین رو گفتن بهم گفت تخمدانات ب هم چسبیده ،چزااا

پلی کیستیکی!؟؟؟ 

من پلی کیستیکم و تخمدان ها در این بیماری معمولا بزرگ میشن بخاطر وجود کیستای ریز و‌زیاد ب همین علت وقتی بزرگ بشن فاصلشون‌کم‌میشه بهم نزدیک میشن

ما آبادانیا   
پلی کیستیکی!؟؟؟  من پلی کیستیکم و تخمدان ها در این بیماری معمولا بزرگ میشن بخاطر وجود کیستای ر ...

اره پلی کیستیک بودم اما خارج رحمی باردار شدم آمپول زدم داره رفع میشه،الان رفتم سونو میگه تخمدانات بهم نزدیک شدن احتمال چسبندگی،همش کارم شده گریه میترسم باردار نشم،شما چکار کردی بعدش

اره پلی کیستیک بودم اما خارج رحمی باردار شدم آمپول زدم داره رفع میشه،الان رفتم سونو میگه تخمدانات به ...

والا من دکترمو عوض کردم رفتم‌مرکز ناباروری کلی سونو عکس‌رنگی‌ انجام دادم چیزی نگفتن دیگه 

منم حقیقتش اصلا یادم‌رفته‌بود پست شما رو خوندم یادم اومد 

چسبیده نبود ولی چون‌پلی کیستیکم تخمدانم‌بزرگ‌و به هم نزدیک شده بودن 

ما آبادانیا