2777
2789
عنوان

بچه ها من برگشتم خونه

271 بازدید | 11 پست

همسرم نه زنگ زد نه هیچی ولی من برگشتم فقط هم بخاطر مامان بابام چون نمیخوام ناراحتشون کنم 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی قهر میکنین از خونه میرین مردارو بیرون کنین وَلا بوخودا    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
چرا وقتی قهر میکنین از خونه میرین مردارو بیرون کنین وَلا بوخودا      

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

آفرین بر تو خانم شجاع ولی چرا رفتی

چرا اومدم خونه؟ چون بیشتر از این نمیخواستم ناراحتشون کنم این روزا حال خوبی ندارن

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
رفته بودی قهر؟

بله گلم

چرا اومدم خونه؟ چون بیشتر از این نمیخواستم ناراحتشون کنم این روزا حال خوبی ندارن

از زندگی شما بی اطلاعم اما این رفت و آمد شوهرتون رو جری میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب رفتی خونه شوهرت چی گفت 

هنوز نیومده خبر نداره اومدم