2777
2789

و همه چی خوب پیش بره 🥲

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

🌾🌼اَللّهُمَ

🌾🌼صَلَّ

🌾🌼عَلی

🌾🌼مُحَمَّدٍ

🌾🌼وَآلِ

🌾🌼مُحَمَّد

🌾🌼وَعَجِّل

🌾🌼فَرَجَهُم

🌾🌼وَ اَهلِک

🌾🌼عَدُوَّهُم...

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚

ان شاءالله حال دلتون خوب و به خواستتون برسید🤲

لطفا برای ما هم دعا کنید.

ان شاءالله زودتر صاحب خونه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم.🙏

خدایا منتظر معجزه ام ❤️

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا شدن و پشیمان هستن. من خودم یه زمانی آرزوم بود معلم بشم و باور نمی‌کردم روزی بشه تا اینکه دوسال پیش آزمون دادم و یهویی قبول شدم ولی الان احساس میکنم دوسش ندارم با روحیه ام نمیسازه خیلی انرژی میخواد خیلی حوصله میخواد . و اینکه به بچه هام نمی رسم .با اینکه دستم بازتر شده ولی مشکلات دیگه آیی ایجاد کرده

خیلیا شدن و پشیمان هستن. من خودم یه زمانی آرزوم بود معلم بشم و باور نمی‌کردم روزی بشه تا اینکه دوسال ...

چی بگم 

بعضی ها پشیمان نمیشن 

من الان نیاز دارم به مستقل شدن 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨