2777
2789
عنوان

مهریه نقد بگیرم یا اقساط؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه به نسبت هر سال میاد روش

پس همینو بگیر 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

چرا این قد کم میدن 

یعنی ماهی یکو پونصد حقوقشه فقط!!!!!!؟؟؟؟؟

چه جوری حساب کردن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
اگه گفت صد میلیون چی .؟؟ به اونم راضی نشم؟   من فقط باید بزارم بانک سودش بگیرم. کاری نمیتو ...

عزيزم ٦٠ مليون الان حدود ٩٠٠تومن سود ماهانه ميشه

٢٠ مليون، ميشه ٣٠٠هزار تومن + ٥٠٠تومن از حقوق ماهيانه اش، ميشه ٨٠٠تومن . كه ميگي عيديش هم بهت ميدن ديگه

دوتاش تقريبا يكي ميشه.. فقط حقوقش هرسال يه چيزي اضافه ميشه، ولي سود بانكي رو نميشه روش حساب كرد، كمتر ميشه ولي فكرنكنم بيشتر بشه.. به نظرم دومي شايد بهتر باشه

اگر ازدواج مجدد كني، باز هم اين مبلغ از حقوقش رو بهت ميدن؟ يا قطع ميشه؟ اگر قطع ميشه، همون پول نقد رو بگير.. بالاخره كه چي، قرار نيست هميشه تنها باشي كه!!!

اره حقوق پایه حسابه. وگرنه با اضافه کاری 3 میگیره

چه نامردن 

313 تا سکه

خب ماهی یدونه سکه ام بگیری خیلی خوبه سکه هاتو بزار اجرا به هیچ چیز راضی نشو

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

فکر بچه هاتم بکن اگر به پدرشون فشار بیاد به اون ها هم سخت می گذره دیگه.لابد مجبور می شه کار دوم بگیره بچه هات آلاخون والاخون می شن خدای نکرده.فکر این رو هم بکن.ببخشید این نفقه و اجرت المثل مال چند ساله؟

به نظر من که یکجا ۶۰ میلیون بگیر راحت شی!!! عزیزم یه سوال دارم اگه درخواست طلاق از طرف زن باشه گرفت ...

اگه دلیل قانع کننده نداشته باشی باید مهریت رو ببخشی تا حکم بدن. وگرنه اصلا طلاق صورت نمیگیره .