2777
2789
عنوان

مهریه نقد بگیرم یا اقساط؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 40 پست
فکر بچه هاتم بکن اگر به پدرشون فشار بیاد به اون ها هم سخت می گذره دیگه.لابد مجبور می شه کار دوم بگیر ...

مال 5 سال.    نه اون اینقدر که با زنه همکارشه یا شایدم تا الان زن صیغه ایش. به فکر کسی دیگه نیس. بچه ها جاشون خوبه پیش مامان بزرگشون. منم ملاقات گرفتم

مال 5 سال.    نه اون اینقدر که با زنه همکارشه یا شایدم تا الان زن صیغه ایش. به فکر کسی دیگ ...

پس از یک قرون هم نگذر.توافقی چیه دیگه.حقوقش رو بگیر مهریه هم درخواست بده کامل بگیر.چقدره مهرت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا.. ميشه ١١تا سكه!!

من نمی فهمم چرا باید به ۶۰ راضی باشی.؟!!!فعلا حقوقشو بگیر بعدم مهریتو ۱۱۰ تا سکشو می دن بهت.چرا بگ ذری آخه؟!که اون زنه بیاد راحت بخوره حقتو؟

اونجوری حدودا یه 20 میلیونی اولش نقد گیرم بیاد به اضافه ی حقوق ماهیانش که 500 هست  تا اخر عمرم. ...

بنظرم بذار دادگاه تعیین کنه الان همه چی‌به ضرر‌همسرتونه درخواست طلاق هم‌داده پس بذار دادگاه تعیین کنه نصف اموال هم‌ بگیر 

من در‌جریان تاپیکات هستم تا الان منتظر درخواست طلاقش بودی حالا که بهش رسیدی بذار وکیلتو و‌دادگاه مارارو‌پیش ببرن

همسرت خونه داره میتونه کامل مهریه و‌بده با نصف‌اموالش

بنظرم بذار دادگاه تعیین کنه الان همه چی‌به ضرر‌همسرتونه درخواست طلاق هم‌داده پس بذار دادگاه تعیین کن ...

اره میزارم دادگاه تعین کنه. اینجوری همیشه در حال عذابه و زورش میاد داره اون کار میکنه پولش میدن به من.  خونه چون یک دونگش مال مامانمه و 50 میلیونش وامه و 90 میلیونش از قبل ازدواج داشته. فقط 120 میلیونش میمونه واسه تنصیف. که اونم نصفه نصف نمیشه. تقریبا یک پنجمش میدن 

سلام گلم چیکار کردی بالاخره؟

توافق کردین یا نه

منم تو شرایط شمام یه دختر پنج ماهه دارم که میخوام کنار خودم نگهش دارم

ی خونه قولنامه ای داره ک نمیتونم توقیف کنم با زمینای کشاورزی

وکیلم بهم پیشنهاد داد ۵۰تومن بگیرم جداشم باقی مهریمو ببخسم بجاش حضانت کامل دخترمو بگیرم

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا