2777
2789
عنوان

خودتونو با تست های تعیین جنسیت سرکار نزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابافک کردم بچه دومته خدابزرگه ناشکری نکن توروخدا بعضیا توحسرت بچه دارشدنن

نه بابا ناشکری نکردم

گفتم ک این تستا همه الکیه

هرکی من و میدید میگفت پسره

همه تستام پسر میشد برام حتی جدول چینی اصلی

بنظرم فقط بستگی به ژن داره ما تو خانوادمون ژن پسر غالبه خواهرام و داداشم پسر دارن من میخواستم دختر ب ...

😓جنسیت بچه به پدر بر میگرده چون دی ان ای مرد شکل xy. هستش و برای زن xx حالا بسته به اینکه ایکس رو بگیره یا نه جنسیت بچه متغییر میشه

میخواهم بهترین باشم 🙌
نمیدونم همه کار کردم روز تخمک گذاری جوش شیرین تخم هویج هر چی ک فک کنی

عزیزم من احساس میکنم وقتی مادراینجور رژیم رعایت میکنه از اون طرف هم مرد باید رژیمش بیشتر و سخت تر باشه اخه اصل اصوول با مرده. زن فقط کمک کننده اس و محیط اماده میکنه. منظورمه شوهرتون پس باید اونم بیشتر از شما رژیمو رعایت میکرد. ولی درکل منم میگم خواست خداس. 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
مام همینطور منم دختر میخاستم از بس ک پسر زیاده تو خانواده ولی خب خدا بهم پسر داد 

تو خانواده ما که دعوا هست کی زودتر دختر میاره😁، داداشم به بچه نه ماهه بازم میخواد بچه بیاره دختر بشه تک باشه😂😂😂

نه بابا ناشکری نکردم گفتم ک این تستا همه الکیه هرکی من و میدید میگفت پسره همه تستام پسر میشد برام ...

چن ماهته؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
خوب الان ناراحتی دختره  تورو خدا ناشکری نکن ببخشید هااا ولی بزن تو دهن شوهرت بگو از خونه بابا ...

نه ناراحت نیستم دوس داشتم پسر شه ولی قسمت نبود دیگه

نشد که نشد به من چه😂

😓جنسیت بچه به پدر بر میگرده چون دی ان ای مرد شکل xy. هستش و برای زن xx حالا بسته به اینکه ایکس رو ب ...

میدونم عزیزم ولی به محیط واژن هم بستگی داره که اسیدی باشه یا قلیایی تو این موارد خیلی تحقیق کردم