2777
2789
عنوان

خودتونو با تست های تعیین جنسیت سرکار نزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم فقط بستگی به ژن داره ما تو خانوادمون ژن پسر غالبه خواهرام و داداشم پسر دارن من میخواستم دختر ب ...

مام همینطور منم دختر میخاستم از بس ک پسر زیاده تو خانواده ولی خب خدا بهم پسر داد 

نه خودم فک میکنم مشکل از اسپرم شوهرم بوده ک ضعیف بوده ۲ هفته

دیدی کوتاهی کردی

اولا اسپرم نباید ۲ هفته جمع شه و پیر میشه 

تو رژیم مهم فقط روز تخمک گذاری و اسپرم مهمه همین

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
نه عزیزم بچه اوله ولی شوهرم پسر میخواست قسمت نبود دیگه

بابافک کردم بچه دومته خدابزرگه ناشکری نکن توروخدا بعضیا توحسرت بچه دارشدنن

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
بنظرم فقط بستگی به ژن داره ما تو خانوادمون ژن پسر غالبه خواهرام و داداشم پسر دارن من میخواستم دختر ب ...

نه دختر عموهام همه دختر داشتن خواهرشون ۳ تا پشت سرهم پسر اورد

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
دیدی کوتاهی کردی اولا اسپرم نباید ۲ هفته جمع شه و پیر میشه  تو رژیم مهم فقط روز تخمک گذاری و ...

نمیدونم من تحت نظر دکتر انجام دادم

البته خوانواده شوهرم همههه دختراناا ینی همهه

جز شوهرم😂

وااای سخته خیلی میترسم اونم دختر شه

چرا بترسی من دختر از خدامه من چون بچم پسر شد میخام یه دخترم بیارم ولی اگه این یکی دختر میبود دیگه بچه نمیخاستم دختر انقد خوبه که نکو فردا میشه عصای دستت ولی پسر چیی ته ادمای بی وفاس میره دنبال زن و زندگیش😢