2777
2789
عنوان

اگه بفهمید خانواده ی شوهرتون اونی نبودن که میگفتن، چیکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 88 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تلاشتو بکن خودت بشی الگوی پسرت . از این دید ببین که خیلی از پسرا هم بدن که نماز خون و مذهبی از خو ...

امیدوارم که خدا نظری بکنه هم به من هم به همسرم. شیطان همیشه در کمینه. 

واقعا سخته وقتی شما انقد معتقدی بخوای باهمچین ادمی زندگی کنی😐 عجب ادمایی پیدا میشن واقعا

میگه مگه من برای تو نماز می خونم؟ گفتم شما نگفتید اهل نماز نیستید. من با همه چی، با همه ی اذیت ها کنار اومدم با این یکی کنار نمیام.

کاملا گول زدن. وقتی این مسائل که شاید واسه خیلی ها پیش پا افتاده باشه ولی برای شما معیار هست رو‌دروغ ...

اخيرا حرف زدیم. البته بدون توهین و با زبون خوش. راستش من اصلا داد بیداد کردن بلد نیستم حتی برای  چیزی که برام خیلی مهمه. نمی دونم بهش اثر کنه یا نه. دروغ که تا دلت بخواد گفتن. اما اکثرا مالي بوده. من از اونا گذشتم. 

میگه مگه من برای تو نماز می خونم؟ گفتم شما نگفتید اهل نماز نیستید. من با همه چی، با همه ی اذیت ها کن ...

باید از خانوادت بخوای باهاش صحبت کنن 

چون شما این قضیه براتون مهمترین معیار بوده تو انتخاب وگرنه ب قول خودتون افراد بهتری رو میتونستید انتخاب کنید

خدا نگذره از کسایی ک دختر مردم رو با فیلم بازی کردنشون گول میزنن و ب این فکر نمیکنن ک اون دختر چقدر میشکنه بعدازینکه میفهمه بهش دروغ گفتن

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
ازدواج سنتی همینه دیگه.... با حرف میخوای مردم رو بشناسی؟ بعدم بری یهو تو یه زندگی؟ اگه حداقل شش ما ...

همسر من فامیله. خیلی هم دور نیست. چجوری دوست میشدم؟ بعدم مادر هر روز ظهر و شب مسجد ماه رمضان هر روز جلسه قرآن پدر صبح و شب مسجد برادر کارمند یه سازمان قرآنی   خب جای ما بودی فکر میکردی نماز نمی خونه پسره؟ یه درصدم احتمال نمی دادیم. 

همینه که تو راهه. 😍

زنده باشه گلم 

زندگی منم دقیقا مثل خودته شوهرم با دروغ و وانمود کردن به اعتقاد ی که نداشته فقط به خاطر اینکه عاشق من شده بود دو سال تمام رفت و آمد تا رضایت پدرم و بگیره نماز میخوند مسجد و اهل هیئت و...مثل بچه مخلص ها شده بود منم چادری و رو بگیر بودم دستکش و جوراب کلفت و کفش اسپرت و حتی کرم نمیزدم خیلی اعتقاد برام مهم بود کلاس مهدویت میرفتم دانشگاه اردو جهادی و کلی دفتر بسیج کار فرهنگی و.....کلی هم خواستگار متفاوت داشتم از امام جمعه بگیر تا ....به نظر م اومد این پسره خیلی سادست خیلی بی شیله پیله و روراسته و اهل دله و مؤمن واقعی است ولی ای دل غافل که چه اشتباه بزرگی داری میکنی الان بچه دارم دو تا زود بچه دار شدم ولی اگه نداشتم حتما جدا میشدم فکر کن آقا بعد از اون همه ادعای با خدایی دیروز اومده برام از فواید مشروب میگه وااااااااااااای تا مغز استخوانم آتیش میگیره

خب چاره چیه باید کم کم کنار بیای با شرایط. 

چرا من کنار بیام؟ چرا اون تغییر نکنه؟ من خبرنگار بودم کارمو به خاطر حس غیرت همسرم گذاشتم کنار. چه پیشنهاد هایی رو که رد نکردم. آینده ی خودمو به خاطر اون از دست دادم. حالا همسرم چرا تغییر نکنه؟ 

ایشون مذهبی نیست. با خانوادشم صحبت کنی منجر به مذهبی شدنش نمیشه. نمیدونم چند وقته ازدواج کردی احتمال ...

من خانوادشو مقصر می دونم تو دروغی که گفتن.بیشتر از خودش. 

واقعا ازدواج هندوانه در بسته هست. چه دوست باشی چه سنتی ازدواج کنی بازم تا نری زیر یه سقف دوسال نگذره ...

دقیقا من کسیو میشناسم بعد نزدیک چهار سال عقد ازدواج کرد و بعد ازدواج گفت اصلا نمی دونستم اینجور آدمیه. 

نه بابا چقدر میخواد فیلم بازی کنه، مشکل ازدواج سنتی اینه که رفت و امد کافی نیست و طرف میتونه فیلم با ...

رفت و آمد داشتیم اما متوجه نشدیم. ببین عکس مذهبی می چسبوندن تو خونشون. بعد ازدواج همه رو برداشتن. 

در این حد. 

متاسفانه اعتقاد قلبی به خدا و دین چیزی نیست که بخوای تو مغز انسان فرو کنی یعنی خودتو خسته می کنی چون کارتو ول کردی نمی تونی توقع داشته باشی که اون به جاش نماز بخونه دروغ گفته و گولت زده این درست اما نماز خوندن چیزی نیست که بخوای ازش گرو کشی کنی و با همه ی معیارها فرق می کنه یه چیز کاملا معنویه پس نمیشه با مادیات مقایسش کرد پس تلتش بی خود نکن که بی فایدس و فقط تو این راه از بین میری پس بسپارش به خدا اون خودش باید به خودش بیاد 

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄