2777
2789
عنوان

اگه بفهمید خانواده ی شوهرتون اونی نبودن که میگفتن، چیکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 88 پست
ای بابا.نمیدونم واقعا چی بگم فقط میدونم شرایط خیلی سختی گرفتار شدی.شما با مهر و محبت زنانه باهاش حرف ...

میخوام از این به بعد دیگه سکوت نکنم. شیش سال سکوت کافیه. درست میگی باید حرف بزنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نماز خودتو بخون ،آهنگ گوش نده،مسجد برو بعدم برو بهشت

بنظر من اصلا عقايد شوهرتون به شما ربط نداره زوري كه نبايد يكي و نماز خون كرد

در مورد دروغشون كه از اول به شما چيز ديگه گفتن 

شايد پيش خودشون فكر كردن شمام مثل خودشون متظاهريد

متاسفانه اعتقاد قلبی به خدا و دین چیزی نیست که بخوای تو مغز انسان فرو کنی یعنی خودتو خسته می کنی چون ...

باید بفهمن که ما متوجه شدیم که دروغ گفتن. گولمون زدن با رفتارشون. باید بفهمن ما احمق نیستیم. 

تو نماز خودتو بخون ،آهنگ گوش نده،مسجد برو بعدم برو بهشت بنظر من اصلا عقايد شوهرتون به شما ربط نداره ...

خیلی بیجا کردن که فکر کردن. ما فامیلیم خیلی هم نسبت دور نداریم. اونا بابت این که حدس زدن ما متظاهریم دروغ گفتن؟ اصلا منطقی نیست. وقتی میری زیر یه سقف همه چی به هم ربط پیدا میکنه. چون رفتار طرفین میشه رفتار فرزند آدم. 

زنده باشه گلم  زندگی منم دقیقا مثل خودته شوهرم با دروغ و وانمود کردن به اعتقاد ی که نداشته فقط ...

کاملا درکت می کنم. مادر شوهر منم میگفت تو قرآن نوشته مشروب فایده داره منم چون رشته ی تحصیلیم مربوط به امور دینیه جوابشو دادم. 

ازدواج من بیشتر تقصیر خانوادم بود من همش 19 سالم بود. پدر و مادرم خودشونو مقصر می دونن. البته اونا بیشتر شاهد اذیت شدن من توسط مادر شوهر هستن. 

باید بفهمن که ما متوجه شدیم که دروغ گفتن. گولمون زدن با رفتارشون. باید بفهمن ما احمق نیستیم. 

بعد از ۶ سال زندگی به چه قیمتی می خوای مبارزه کنی به قیمت شکستن‌حریمها ؟خونه آخرش اینه که بهت میگن هر کسی رو تو قبر خودش می خوابونن بهت میگن چشمانو باز می کردی تا گول نخوری چی فکر کردی این که زیر بار میرن؟ یا اینکه راضی هستی به اینکه تا آخر عمرت جلوت فیلم بازی کنن یا اینکه همسرت مثلا در خوش بینانه ترین حالت به خاطر تو نماز بخونه نه خدا قطعا تو اینو نمی خوای عزیز من تو می خوای دروغهاییکه دیدی و شنیدی حقیقت داشته باشه که در واقع نداره و نخواهد داشت

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
بعد از ۶ سال زندگی به چه قیمتی می خوای مبارزه کنی به قیمت شکستن‌حریمها ؟خونه آخرش اینه که بهت میگن ه ...

چشمام بازه باز بود اما دروغ گفتن. من که خدا نیستم بدونم و بفهمم. از این که مثل احمق ها زندگی کنم متنفرم. 

چشمام بازه باز بود اما دروغ گفتن. من که خدا نیستم بدونم و بفهمم. از این که مثل احمق ها زندگی کنم متن ...

اونا دروغ گفتن ولی تو نمی تونی این دروغها رو راست کنی اینقدر به خودت فشار میاری ولی باور کن بی فایدست اعتقاد قلبی آدمها عوض شدنی نیست نمیشه تغییرشون داد اگر هم به فرض محال تغییر کنه به خاطر تو می کنه نه خدا و این اصلا به درد نمی خوره 

تغییر غیر ممکن نیست. هست؟ 

نه غیر ممکن نیست یه کافر بعد از ۵۰ سال مسلمون میشه و بهتر از یه مسلمون ۵۰ ساله عبادت می کنه اما مهم اینه که خودش به خواست خودش به این نتیجه برسه نه اینکه چون همسرش دوست داره 

نه غیر ممکن نیست یه کافر بعد از ۵۰ سال مسلمون میشه و بهتر از یه مسلمون ۵۰ ساله عبادت می کنه اما مهم ...

منم میخواد خودش بخواد اما میخوام بفهمه که نامردی کرده چون اگه خودش بود قطعا به روی من می‌آورد. 

باور کن بهش گفتم حتی تو عقد هم در این باره مشکلی نبود. کسی بخواد فیلم بازی کنه سخت نیست.  دقیق ...

خب عزیزم حالا هم دیرنیست نماز چیزی نیست که ادم بخواداونا نادیده بگیره در روایات داریم که چه قدراز تارک صلوه نکوهش شده واصلا برکت اززندگی می پره شما با هرشکلی که هست بایداونا مجاب کنی که نمازش را بخونه واز گوش دادن اهنگ خودداری کنه چون این اهنگ های مبتذل وغیراخلاقی پرده وحجابی است که بین انسان وخدا ایجادمیشه.