2777
2789
عنوان

اگه بفهمید خانواده ی شوهرتون اونی نبودن که میگفتن، چیکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 88 پست
البته بهتره باش صحبت کنی واز فلسفه نمازبراش بگی احتمالا خانواده شوهرت یه مذهبی های طاهری بوده وشما ب ...

باور کن بهش گفتم حتی تو عقد هم در این باره مشکلی نبود. کسی بخواد فیلم بازی کنه سخت نیست. 

دقیقا   ظاهر موجه. هر روز ظهر و شب مسجد اما بچه ها بی نماز. 

مشاور ها مذهبی نیستن بهشون میگی بدتر مسخره می کننت. 

اینم هست راست میگی . ولی ببین تو نمیتونی عوضش کنی ولی میتونی راه خودتو بری کار خودتو بکنی . حالا اتفاقیه که افتاده نمیشه احساسی تصمیم گرفت .بزار اونم وقتی تورو دید خودش خجالت بکشه و به راه تو بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت دقیقا بگو‌اگر‌من ادم بی دین میخواستم گزینه های زیادی بود ولی تورو انتخاب کردم که از نظر عقی ...

چند شب پیش بهش با زبون خوش اینا رو گفتم و بهش مهلت دادم برای یه بار. گفتم فقط یه بار دیگه بفهمم نمی خونی دیگه هیچی. 

همسرم که نمیگه نماز نمی خونم میگه می خونم. اما من میدونم که اکثرا نمی خونه. 

خب نمیخونه واقعا و اینک میگه میخونم دروغه

شما هم میدونی دروغه حالا ببین میتونی تحمل کنی اینجوری باشه؟؟؟؟ اگ‌میتونی بیشتر رو خودت کار کن ک راحت تر با مسئله کنار بیای اگ نمیتونی ک 

بهتره بری پیش مشاوره بخدا نصف بیشتر حرفای ماها ک کاملا از سر دلسوزیه شرایطو بهتر ک نمیکنه هییییچ بدترم میکنه

برو با ی مشاور خوووووب مشورت کن

و بعدش با خانوادت و بزرگترا اگر فک‌میکنی موثره

اینم هست راست میگی . ولی ببین تو نمیتونی عوضش کنی ولی میتونی راه خودتو بری کار خودتو بکنی . حالا اتف ...

من نگرانم پس فردا بچم بس نماز بشه. همسر من که اون جوری بودن پدر و مادرش نماز نمی خونه درست و حسابی چه برسه به پسر من. 

فقط یه نصیحت. نزار قبح کاراش و دروغاش پیشت بریزه جوری که تو روت بگه اصن همینی که هست . شده وانمود کن ...

شیش ساله به روش نمیارم. میگم از من یاد میگیره درست میشه. راستش دیگه خسته شدم. برا همین تاپیک زدم. 

من نگرانم پس فردا بچم بس نماز بشه. همسر من که اون جوری بودن پدر و مادرش نماز نمی خونه درست و حسابی چ ...

تو تلاشتو بکن خودت بشی الگوی پسرت . از این دید ببین که خیلی از پسرا هم بدن که نماز خون و مذهبی از خونواده هایی که نماز نمیخوندن

خب نمیخونه واقعا و اینک میگه میخونم دروغه شما هم میدونی دروغه حالا ببین میتونی تحمل کنی اینجوری باش ...

یه چیزای اثر تکوینی داره تو زندگی مثل همین نماز. 

خیلی با خودم کلنجار رفتم که به خانوادش بگم اما گفتم فعلا نگم. هرچند ممکنه خودشون بدونن. 

شیش ساله به روش نمیارم. میگم از من یاد میگیره درست میشه. راستش دیگه خسته شدم. برا همین تاپیک زدم.&nb ...

تو تلاشتو کردی خودتو ازار نده در نهایت هر کس و تو گور خودش میزارن تو مسئولیتی نداری در قبالش . پسرت هم بیشترین زمان و داره با تو میگذرونه تلاشتو بزار برای تربیت اون و اموزشش به بهترین شکل

عزیزم من مذهبی نیستم ولی می فهمم اگه همسرم راجع به معیارهای ازدواجم بهم دروغ گفته بود خیلی سرخورده میشدم. مشورتی که می تونم بدم اینه که بخواین به همسرتون و خانوادشون ثابت کنین که دروغ گفتن چیز زیادی به دست نمیارین. متاسفانه اگه حق با آدمم باشه به آدم مدال نمیدن بابتش. درسته که اگه میدونستین از قبل، انتخابهای بهتری داشتین ولی آیا الان حاضرین جدا شین برین سراغ اون انتخابها؟ بشینین به زندگی فعلیتون نگاه کنین ببینین پیامد نداشتن اون معیارها الان تو زندگی خودتون دقیقا چیه. بعد با خودتون فکر کنین چند درصدش  رو می تونین کم کم با تشویق و مشارکت همسرتون اصلاح کنین. و اینکه آیا با بقیه اش میتونین کنار بیاین یا نه؟ انرژیتون رو صرف حل مسائل کنین نه ثابت کردن محق بودنتون.