2777
2789
عنوان

اگه بفهمید خانواده ی شوهرتون اونی نبودن که میگفتن، چیکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 88 پست

واقعا ازدواج هندوانه در بسته هست. چه دوست باشی چه سنتی ازدواج کنی بازم تا نری زیر یه سقف دوسال نگذره نمیفهمی با چه گودزیلایی ازدواج کردی. البته گودزیلا همسر خودمه ها به استارتر عزیز بر نخوره

بعضیا فیلم بازی میکنن خب

نه بابا چقدر میخواد فیلم بازی کنه، مشکل ازدواج سنتی اینه که رفت و امد کافی نیست و طرف میتونه فیلم بازی کنه ولی اگه یکم بیشتر باهم باشن نمیتونن قایم کنن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چقدر میخواد فیلم بازی کنه، مشکل ازدواج سنتی اینه که رفت و امد کافی نیست و طرف میتونه فیلم با ...

گارفیلد جان خانواده همسر من خیلی خوب نقش بازی می‌کنن الان بعد از۵ سال زندگی مشترک تازه اخلاقاشون رو‌شده

ای بابا.نمیدونم واقعا چی بگم فقط میدونم شرایط خیلی سختی گرفتار شدی.شما با مهر و محبت زنانه باهاش حرف بزن حرفاتو تو دلت نگه ندار به امید تغییر اون

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

متاسفانه اون موقعی ک بااااااید دقت بیشتری میکردین کم‌توجهی کردین و ب شناخت کامل نرسیدین و ازدواج کردین

الان ن شوهرتونو ن خانوادشونو نمیتونین تغییر بدین پس ب امید تغییر فاحش نباشین چون شااااید ی تغییرات جزئی اونم فقط تو همسرتون بتونین ب وجود بیارین ک خییلی سخت و زمان بره

اگر میتونین با شرایط کنار بیایین بچسبین ب زندگیتونو و اینک موردای بهتری بود رو فراموش کنید اما اگ نمیتونین  پیشنهادم جدا شدنه چون مطمئنا تو زمینه تربیت بچه مشکلات و اختلافا بیشتر خودشو نشون میده

کلا شما باید قبل ازدواج رفت و امد میکردی که شناخت پیدا کنی ،الان دیگه کیخای چیکار کنی؟مرده کنده و خو ...

تا حالا به روی خانوادش نیاوردم. می خواستم به پدرش بگم خودت هر روز میری مسجد. جرأت نداری جواب سلام یه خانم رو بدی اما با دروغ گفتناتون این پسرو تحویل من دادید. ببین ما یه سال و سه ماه عقد بودیم من نفهمیدم نماز نمی خونه. 

نه بابا چقدر میخواد فیلم بازی کنه، مشکل ازدواج سنتی اینه که رفت و امد کافی نیست و طرف میتونه فیلم با ...

عزیزم بعضیا یه عمر فیلم بازی میکنن کسی که نخواد خودشو نشون بده قطعا نمیده. 

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

به همسرت دقیقا بگو‌اگر‌من ادم بی دین میخواستم گزینه های زیادی بود ولی تورو انتخاب کردم که از نظر عقیده ای ب من نزدیک بودی مثلا. بگو من بخاطر ماهواره کلی خواستگار رو‌رد کردم حالا شما میشینی ماهواره میبینی؟؟؟بگو‌خب فیلم بازی نمیکردی از اولش

ولی گاهی دوست هم باشن میتونن دروغ بگن.

کسی که بخواد دروغ بگه اگه کارشو خوب بلد باشه زود لو نمیره و زمان میبره تا خودشو نشون بده

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

متاسفانه اون موقعی ک بااااااید دقت بیشتری میکردین کم‌توجهی کردین و ب شناخت کامل نرسیدین و ازدواج کرد ...

همسرم که نمیگه نماز نمی خونم میگه می خونم. اما من میدونم که اکثرا نمی خونه. 

منم تو یه سری موارد متوجه شدم در مورد اموالشون دروغ گفتن و چیز زیادی ندارن.ولی خوب دیگه مهم نیست.اما ...

من بخوام دروغ های مالی رو ردیف کنم که فراوونه. این قد دروغ گفتن که حد و حساب نداره. اما گفتم اونا رو بیخیال بشم. 

بابام میگه ازدواج تو، تقصیر من بود.