2777
2789
عنوان

باشوهرم دعواي شديد كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 57 پست
فكركن يبار صبح بايد برم خونشون يبار شب من نرم خودشون ميان فضولي  يه روز نرم تيكه ميندازن

این به خاطر نزدیکیتونه عزیزم

مادرشوهر من شهرستانن و ما ماهی 1 بار میریم دیدنشون

بعد همین عید امسال پدرشوهرم میگفت که پسرم یعنی همسر من بعد از ازدواج کلا خانوادشو کنار گذاشته و این رسمش نیست و ...😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این به خاطر نزدیکیتونه عزیزم مادرشوهر من شهرستانن و ما ماهی 1 بار میریم دیدنشون بعد همین عید امسال ...

وااااااااي چقدر راحتي

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....

به خاطر دوریشون میگی؟؟؟

والا از همون دور هم یه سره ترکشاشون میخوره بهم 😅

ولی بعد از 11 سال دیگه واسم زیاد اهمیت نداره و یاد گرفتم تقریبا جواب طرف رو همون جا بدم تا حرفا رو دلم نمونه 

راحتي كه نميبينيشون

والا اوایل اینجوری نبودن که

توقع داشتن هر اخر هفته این همه راه رو بریم

هر تعطیلی بود یا میگفتن شما بیاید یا ما میایم خونتون چند روز

ولی دیگه الان که زندگیم جا افتاده شکر خدا یه کم تونستم جمعشون کنم

والا اوایل اینجوری نبودن که توقع داشتن هر اخر هفته این همه راه رو بریم هر تعطیلی بود یا میگفتن شما ...

كجان اونا

اخه با جا عوض کردن چیزی تغییر نمیکنه و بیشترم لج میکنه

من اگه جای شما باشم اول اینکه سه سال این وضعو تحمل نمیکردم و از اول میفهموندم که من اینطوریم و اونطوریم .... ولی حالا که اونا عادت کردن به کاراشون شما باید قشنگ بشینی با همسرت حرف بزنی بگی این زندگی نمیشه که دیگران برای ما تصمیم بگیرن بهش میگی اول یه خونه مستقل میگیرین بعد حق کار و ... تو قباله بهم اضافه میکنی بعد من باهات ادامه میدم ... البته قبل از گفت این حرفا لطفا برو با پدرت مشورت کن بهش جریانو بگو ببین اون چه راهی جلوت میذاره ... اخه عزیزم ناراحت نشیا ولی تقصیر خودمه مشکلاتمون .... شما تو 19 سالگی ازدواج کردی بعد این همه حرف زورم تحمل کردی .... خب دیگه توقع داری اونا بهتر از این باشن؟ خانوادم بگن پررو میشه چیه اخه؟ پدر مادر نباید پشت دخترشون باشن؟ اخه این زندگیه یا اسارته؟ ببخشید اعصابم خورد شد

اخه با جا عوض کردن چیزی تغییر نمیکنه و بیشترم لج میکنه من اگه جای شما باشم اول اینکه سه سال این وضعو ...

حق باتوعه 

بايه ادم نفهم بودن همينه ديگه 

خيرسرم تحصيل كردست

ميخوام اتاقمو عوض كنم نظرت چيه

کوتاه مدت شاید جواب بده ولی بعد عادی میشه براش 

به نظرم قاطعانه صحبت کن تکلیفت معلوم بشه که این روال همیشگی هست یا نه 

اگر هم نمیتونی صحبت کنی‌به نظرم کنار بیا 

چون با جنگ اعصاب فقط عمرت و هدر‌میدی و زندگی رو برای هر دوتون زهر میکنی 

همه اینا رو در نظر بگیر و یه جای  برگشت هم برای خودت بزار و عاقلانه فکر‌کن 

ببین‌چیزایی که داره الان اذیتت میکنه ارزش داره که زندگیت و خراب کنی و بی افتی سر زبون ها 

کشت مارا غم بی همنفسی