2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سها داشت از دوران نامزدیش که شوهرش ۵صفحه براش نوشته فکر کرده رمانتیک نوشته ولی از معضلات اجتماعی نوش ...

من مثل دخترای خوب نشستم اومدن خواستگاریم بعد مثل کرو کورا رفتم خونه شوهر🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
[QUOTE=97469700]قراره بفرسته شین شین🤣🤣🤣[/QUOTا الان میگه بی جنبه ها ی شات فرستادم براتون😂😂😂😂

آره والا چقد ما بی جنبه ایم حالا بگم گودزیلا شماره منو چی سیو کرده🤣🤣

به اسم دختر دایی 😒😒😒

آرام خیلی کوچیک بود با آهنگ دختردایی جون تندتند دستو پاشو تکون میداد نمیدونی چجوری فقطم با این آهنگ اینکارو میکرد بعد این منو بااین اسم سیو کرده😒😒

من مثل دخترای خوب نشستم اومدن خواستگاریم بعد مثل کرو کورا رفتم خونه شوهر🤣🤣🤣🤣🤣

تو ماه ی خواهر جون

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
آره والا چقد ما بی جنبه ایم حالا بگم گودزیلا شماره منو چی سیو کرده🤣🤣 به اسم دختر دایی 😒😒😒 آرا ...

دختر دایی، پارکی؟؟؟😉😉

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
قربونت بشم عزیزم خداروشکر دو تا دسته گل داری که به همه صبوری کردنات میارزه😘

آره خداروشاکرم میدونم همه چیزاش با حکمته .

فدای تو مهربونم😘😘😘😘😘😘

2825
2823
2791
2779
2792