2821
2789
شهرزاد از 15سالگی خواهر، آفلین دخترم،  بهار ٨ سال طول کشید تا راضی شدن، آفلین دختر صبورم ما د ...

عزیزم مرسی😚😚😚اره خواهر من کلا از اول کلم گنده بود به سنم نمیخورد😂😂😂همه فک میکردن کسی ۱۸ سالگی ازدواج کنه حتما پشیمون میشه اما الان معیارای ۱۸ ساله ها رو میبنیم میگم من مث پیرزنا فک میکردم تو اون سن من دنبال آدم حسابی  بودم ک اعتماد بتونم  بکنم ک سر به راه باشه الان ۱۸ ساله ها دنبال داف و خشتک کوتاه میگردن😂😂😂بخدا سیامک تازه رفته بود سر کار یکی دو سالی بود گاهی میومد سر میزد هررررچی میگفتم پاشو بیا خونمون روش نمیشد با باباش میومد الان جوونای همسنای اون موقع ما دوهفته ک دوست باشن تا خود ازدواج تجربه ی زناشویی کسب میکنن😫😫

😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداروشکر ک همه چیز ارومه و بهم رسیدیت عشقتون پایدار😍😍😚

مرسی عزیزم، همچنین شما😍😍😍😍😙😙😙

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
مرسی کلی کار داره امشب تا صبح درگیرم باید همه چی روش نصب کنم دوباره😩

این کارم لذت بخش بهار، غر نزن، گوشی نو مجانی گرفتی، اینجا بودی ۷ ٨ میلیون شاید بیشتر باید پول میدادی،

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
گوبون بشم😘😘 مهدیه راستی اون فیلمه ک صبح گفتم  پستمو دیدی؟بذار تو لیستت هرکقت تونستی ببین خیل ...

اره عزیزم، همو لحظه یادداشتش کردم😍😍😍

یچه ها من اخر نتونستم این شاتو بذارم براتون تو تل و برای مریم تو واتس میفرستم ی سری کتاب پی دی اف زیر خاکی دارم ی بخشیشو شات گرفتم عنواناشو نگاه کنید اگه کتابی ک دنبالش هستید توش بود بگید براتون بفرستم فایلشو...اینجا نیومد دهنم سرویس شد😫

😊

بهار چی شد این سوال رو مطرح کردی؟؟ که با همسرتون دوست بودین یا سنتی ازدواج کردین، من از صبح این سوال تو ذهنم بود که بپرسم ازتون ولی جور نمیشد، یادم میرفت یا حال و هوای خودم تغییر میکرد، الان که دیدم شما پرسیدی اینجوری شدم😀😀😮😮😀😀😊😍

یچه ها من اخر نتونستم این شاتو بذارم براتون تو تل و برای مریم تو واتس میفرستم ی سری کتاب پی دی اف زی ...

مرسی بوس بوس

یچه ها من اخر نتونستم این شاتو بذارم براتون تو تل و برای مریم تو واتس میفرستم ی سری کتاب پی دی اف زی ...

باشه ممنون گلم .

راستی ببخشید یه درخواست دیگه هم دارم ممکنه برام اون لغت هایی که قبل گذاشته بودی کانال برام بفرستی میخوام بنویسمشون تمرین کنم. البته اگر داری وگرنه نه😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
بهار چی شد این سوال رو مطرح کردی؟؟ که با همسرتون دوست بودین یا سنتی ازدواج کردین، من از صبح این سوال ...

سها داشت از دوران نامزدیش که شوهرش ۵صفحه براش نوشته فکر کرده رمانتیک نوشته ولی از معضلات اجتماعی نوشته میگفت ی هو یاد دوران دوستی خودم و میکی افتادم اخه میکی خیلی رمانتیکه حتی الانم با اینکه اون مرده از من رمانتیک تره😂😂😂

2825
2823
2791
2779
2792