2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😝😝😝😝قبول نیس‌ جر زنی‌ نداریم وگرنه منم نوبت تو گوسفند‌ کبابی موخورم🤣🤣. نوبت خودم دوباره سوپ چ ...

جر زنی نیس تو گفتی نون و برنج حذف نوع غذا رو که دیگه خودمون انتخاب میکنیم👅

اره شدیدا الان آنقدر خوشحاله که رژیمم تموم شده فقط بخاطر اینکه دیگه اون سوپ رو نمیخورم🤣🤣🤣

😂😂😂😂 هر از گاهی درست کن‌ براش بگو خوبه برات باعث میشه‌ توپه‌ نکنی😂😂😂

@_nikii_  

عجق بی همتای منننن تو اون لووووحت با این چالشت این که میشه ۵ چالش در یک چالش مث این چند منظوره های ۵×۱😝😝😝😝 حالا جمعه که خواستی قششششنگ تو ی پست توضیح  میدی چه خوابی دیدی برامون ولی اگه اینجوری که تو پستات بود باشه من عمرا رعایت کنم😂😂😂😂علاوه بر کچلی عضله های بخ بختم میسوزه من دیگه چربی ندارممممم مادر همین الان استخونای کیونم نمیذاره رو فرش بشینم  همش رو مبلم نکن این کارو با من😝😝😝گودزیلاااا من که میدونم میخوای اون هفته خودکشی کنی که بشی ۵۰ 😝😝

😊

@مهدیه130  مهدیه ی عزیزم خسته نباشی  در مورد دو هفته ی بار وزن کردن منم با بهار موافقم اما باز تصمیم نهایی با خودته ولی فکر اینم بکن ممکنه تو دو هفته مثلا ۴۰۰_۵۰۰تا کم کنی و چون تو دو هفته  بوده بدتر نا امید بشی چون خود فشار روحی گاهی جلوی کاهشو میگیره میتونی مدتی تثبیت باشی و سالم خوری اگر فک میکنی الان شرایط رژیم نداری چون مهرم داره شروع میشه و فشار کارم اضافه میشه...در نهایت فکراتو بکن که بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم...ایشالا مشکل برادرتم به بهترین نحو حل بشه طلاق کلا چیز خوبی نیست در مجموع... اما گاهی خیلی بهتر از ادامه ی چیزیه که برای هر دوطرف آزار دهنده است و اسمش زندگی نباشه....البته که خودت استاد این مسائل روانشناسی هستی 😘😘

😊
2825
2823
2791
2779
2792