2777
2789
عنوان

عروسی و جهاز و خونه .شما بیاید قضاوت کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه نیا

تندی نکن با سیاست بهش بفهمون از خواستت کوتاه نمیای،کاری کن خرج عروسی رو خانوادش بدن 

بگو من توقع بالا نیس تو دیگه خیلی داری سواستفاده میکنی

قضیه تالارم به خانوادت بگو باهاش مطرح کنن و بگن الان دیگه کسی تو خونه عروسی نمیگیره

وام از چی شده پس

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

وقتی شرایطش میدانستی حالا کوتاه بیا  توان مالی این ادم اینقدره و معرفت خانوادشم هم همین حده با همین وسایل ضروری و یک عروسی مختصر برو سر زندگیت 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

عروسی رو به نظرمن اشکال نداره یه جشن خودمونی بگیرید.ولی اونادارن زرنگ بازی درمیارن.خب خونه و وسایل بهتر بخرکوتاه نیا

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...

عزیزم فقط از همسرت توقع داشته باش نه خانواده اش...وقتی همسرت نداره ،با شرایط کنار بیا...امیدوارم خوشبخت باشی

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

ببین من اگه بودم با کسی که هیچی نداره و حقوقش دو تومنه ازدواج نمیکردم ولی اگه قبول میکردم باهاش ازدواج میکردم باهاش راه میومدم

واقعا با حقوق دو تومن و بدون کمک خونواده تو این شرایط چی کار میتونه بکنه؟! 

نذار تحت هیچ شرایطی ماشینشو بفروشه خودت ک قیمت پرایدومیدونی دیگه،،بااین اوصاف تااخرعمر بی ماشین میمونی

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

نمیدونم ولی احساسم اینه ک همسرت جنبه از خودگذشتگیاتو نداشته و فک کرده وظیفته

منم از عروسی کلا گذشتم البته همش بخاطر مسائل مالی نبود و سرویس طلا هم قرار شده تا هروقت شد شوهرم بخره برام اما تو هیچی خودش بهم نگفت تو کوتاه بیا. ازم فرصت خواست ک مثلا دوماه دیرتر بریم سر زندگیمون تا پولشو جور کنه

والا شوهرم کلا سه تا کالا گرفت عروسی هم جدا گرفتیم  حنابندونم جدا البته کادوهای سر عروسی با پول تالار یکی شد هم طرف ما هم طرف شوهرم  ماشین عروسم تو هر دوتا عروسی گل خریدیم شوهرم خودش گل زد سر عقدم دوتایی ماشینو گل زدیم پول آرایشگاه عروسی طرف خودمونم مامانم داد 

بگردین یه تالار با قیمت مناسب پیدا کنین از تو خونه گرفتن خیلی بهتره دردسر تو خونه خیلی زیاده

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند