2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسطه  اخه همه ملکایی که میرن اجاره عالی نیستن که

میدونم اما باید به درد کسی که میخواد بشینه بخوره یکی میره تو یه خونه داغون ولی داش خوش که پول کم داده نزدیک محل کار یا خونه اقوامشه بستگی به شرایط داره

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

عزیزم اگر اعتقاد دارید، این آیه برای به فروش رفتن اجناس و املاک کاربرد داره و ما خودمون ازش نتیجه گرفتیم، حالا شاید واسه اجاره هم خوب باشه😁 باید روی دیوار یا بالای در خونه بزنید

بخشی از آیه ده سوره کهف :

رَبَّنَا آتِنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا

منبع :رهنمای گرفتاران ص 258

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام مشخصات گیشارا میدی؟

هر دو واحد گیشا در یه ساختمون هیتند

طبقه سوم=> 105 متر-دو نبش- نور گیر عالی-50 متر تا پارک گفتگو-با پارکینگ-داخل واحد تمیز-2 خوایه-سالن بزرگ-ولی انباری و بالکن نداره

طبقه چهارم=> 101متر-نور جنوب و شمال- نور گیر عالی-50 متر تا پارک گفتگو-با پارکینگ و انباری -داخل واحد تمیز-2 خوایه-سالن بزرگ-انباری نداره

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
عزیزم اگر اعتقاد دارید، این آیه برای به فروش رفتن اجناس و املاک کاربرد داره و ما خودمون ازش نتیجه گر ...

بله اعتقاد دارم، ممنونم

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .