2777
2789
عنوان

کتک خوردن از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 9044 بازدید | 36 پست
نشستی تایپیک زدن؟؟؟؟؟ پاشو برو پزشکی قانونی یا شایدم‌سر کارمون گذاشتی

من دو تا بچه دارم دوقلو تو شهرستان کوچیک کجابرم همه مارو میشناسن ابروم میره.سرکاری نیست خدارو باورداری بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا بچه دارم دوقلو تو شهرستان کوچیک کجابرم همه مارو میشناسن ابروم میره.سرکاری نیست خدارو باوردا ...

پس بشین سر زندگیت کتاهم نوش جونت

ناراحت نشیا

ولی خلایق هر چه لایق

من دو تا بچه دارم دوقلو تو شهرستان کوچیک کجابرم همه مارو میشناسن ابروم میره.سرکاری نیست خدارو باوردا ...

بالاخره شتر سواری دولا دولا نمیشه یه جایی همه میفهن برو از حق طبیعیت دفاع کن

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
ینی اینکه لایقته کتک خوردن وقتی نشستی و تماشا کردی 

چیکارکنم جلو بچه .بچه هام از ترسس گریه کردن من چ گناهی دارم وقتی سرهرچیز کوچیک دعوا میکنه من فقط ی گناه دارم اونم اینکع زنم و توایران ب زنا اهمیت نمیدن نمیدن 

یعنی چی خلاقیق هرچی لایق

یعنی اینکه شرایط زندگی هر کسی متناسب با لیاقتشه 

فقط نمیتونی پدر و مادر و محل تولدت و تغییر بدی 

بقیه چیزا دست خودم آدم

اگه شوهرت آدم حسابی نبوده پس چرا ازدواج کردی باش؟

اگه بعدا فهمیدی چرا بچه ازش داری؟

اگه حالا میزنتت پس چرا سکوت کردی؟

بعضی از زنا کتک خوردن و بی حرمت شدن و دوست دارن 

بعدش میگن از آبرومون میترسیم هیچی نمیگیم

اولش آرامش بعد آبرو 

ببین منم مثل تو شوهرم بدجور کتکم میزنه ولی اول من خودم اروم میزنمش ولی اون وحشی چنان میزنه که ۱ درصد اندفعه برام دیه بریدن خدا لعنتشون کنه ایشالا

عشقم همه کسم دخترم😍😍