سلام .من دیشب باشوهرم دعوامون شد و اون با سه بار مشت کوبیدن تو سرم باعث شد چشام سیاهی بره و بیافتم زمین😢😔 خیلی درد دارم ی طرف چشمم ورم کرده الان یکم کم شده خیلی خودمو بیچاره حس میکنم صبحم با پا بیدارم کرده بعد من نخواستم جوابشو بدم فک کرد خوابم رفت جلو اروم گفت کتکم کمه.چیکارکنم شب از بس جیغ زدم صدام رفته میخواستم برم خونه پدرم ولی نرفتم اونا منوببینن حسابی ناراحت میشن کسی هم منو باور نداره هیچ کس درنظرهمه شوهرم مهربون ترین مرده.😢😢تواین دو ماه سه بار دس روم بلند کرده نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم خیلی باورکنین سر ی فیلم که چرا تماشا میکنی منو زد بعد میگه تو منو زدی من از خودم دفاع میکنم ایییی خداااا صدامو میشنوی .
یعنی اینکه شرایط زندگی هر کسی متناسب با لیاقتشه فقط نمیتونی پدر و مادر و محل تولدت و تغییر بد ...
همه حرفا درست ولی زندگی من اولش اینطور نبود جدیدا اینطور شده بعدش وقتی مادر میشی باید اول فکر بچه هات باشی من طلاق بدم کسی نیست ازشون نگهداری کنه هیچکس تازه دوسالشونه بچه هامو کجا بزارم چیکارکنم چطوری زندگیشونو بهم بریزم اونا الان نمیفهمن بزرگ بودن خودم حتی ی لحضه فکر نمیکردم همون شبش میرفتمولی بچه هام هنوز کوچیکن من بیچاره هم راهی ندارم اومدم اینجا درد ودل میکنم
یعنی اینکه شرایط زندگی هر کسی متناسب با لیاقتشه فقط نمیتونی پدر و مادر و محل تولدت و تغییر بد ...
جای ادم کتک خورده نیستی بفهمی چی میکشه نظر نده.من خودم از شوهرم کتک میخورم ولی ناخواسته باردار شدم بعدشم با بچه جدایی ناحقی در حق اون بچس اول فک کن بعد حرف بزن
سر اینکه چرا فیلمی ک خوشش نمیاد ومن هرهفته نگاه میکنم
سلام دوستم از اتفاق پیش اومده خیلی متاسفم.ولی با نگاه کردن به تاپیکت های قبلیت اینجور دستگیرم شد که موضوع از یه فیلم ندیدن یا دیدن فراتره.مثل اینکه مشکل دارین گلم.باهاش حرف برن.تهدیدش کنکن اون دو تا طفل معصوم گناه دارن.اینکه نمیشه چون شهرتون کوچیکه و دو تا بچه داری کتک بخوری یه بار خدای نکرده اگه ضربه مغزی میشدی چی میشد.مردی که زنش رو دوست داشته باشه واقعا اینجوری میزنه؟؟اگه میخوای اشتی کنی بدون اینکه ازش زهر چشم بگیری خواهش میکنم قفل کن برو.بخدا اعصابم خورد شد
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
جای ادم کتک خورده نیستی بفهمی چی میکشه نظر نده.من خودم از شوهرم کتک میخورم ولی ناخواسته باردار شدم ب ...
ببخشیدا ناحقی در حق بچه ات اینه که زیر کتک و فحش و دعوای پدر مادرش بزرگ بشه میدونی رو روان بچه چه تاثیری میزاره؟؟فک کردی که ممکنه چه اسیب هایی بهش در اینده برسه؟؟اتفاقا ادامه این زندگی خودخواهیه.وقتی مشکل حاد دارین حواستون به روابطتون باشه.تو این کتکا یهو یه ضربه به سرت بخوره خدا نکرده یه بلا سرت بیاد چی میشه.مردی که زنش رو میزنه هیچ علاقه ای بهش نداره کنار همچین ادمی بمونی که بچت ناحقی میشه؟؟؟کم نبودن کسایی که سر همین موضوع نقص عضو شدن اخرم سرشون هووو اومده.خواهر خوبم به خودت بیا
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
افرین احسنت به تووووو👌👌👌👌👌