سلام .من دیشب باشوهرم دعوامون شد و اون با سه بار مشت کوبیدن تو سرم باعث شد چشام سیاهی بره و بیافتم زمین😢😔 خیلی درد دارم ی طرف چشمم ورم کرده الان یکم کم شده خیلی خودمو بیچاره حس میکنم صبحم با پا بیدارم کرده بعد من نخواستم جوابشو بدم فک کرد خوابم رفت جلو اروم گفت کتکم کمه.چیکارکنم شب از بس جیغ زدم صدام رفته میخواستم برم خونه پدرم ولی نرفتم اونا منوببینن حسابی ناراحت میشن کسی هم منو باور نداره هیچ کس درنظرهمه شوهرم مهربون ترین مرده.😢😢تواین دو ماه سه بار دس روم بلند کرده نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم خیلی باورکنین سر ی فیلم که چرا تماشا میکنی منو زد بعد میگه تو منو زدی من از خودم دفاع میکنم ایییی خداااا صدامو میشنوی .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگ شوهرت بدرد نخوره واقعا بي دليل كتك خيلي بدميخوري دوبار برو پزشكي قانوني با بدن زخمي ك زدن پرونده تشكيل ميدن بار سوم طلاق ..سعي كن اگ خيلي در حدمرگ زدت اين كار كني جيق هم بزن همسايه هات بشنون و شاهد باشن❤️
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
اگ شوهرت بدرد نخوره واقعا بي دليل كتك خيلي بدميخوري دوبار برو پزشكي قانوني با بدن زخمي ك زدن پرونده ...
عاشق راهنمايي كردنمم😂😂😂
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️