2777
2789

چند ماه دیگه 34 ساله میشم.

کمتر از 2 ساله ازدواج کردم. خیلی زود فهمیدم مشکل دارم.

شوهرم سالمه و مرد خوبیه

خیلی امید داشتم با یه دکتر طب سنتی که پاکستان تحصیل کرده و یکی را مشابه وضعیت خودم دیده بودم درمان کرده وضعیتم رو به بهبود بره و تخمدان هام به کار بیفتن. بعد 3 ماه مصرف داروهاش  شنبه که سونو دادم دیدم وضعیتم بدتر شده . به عقیده پزشک ها من یایسه شدم و تمام.

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دنبال ivf بخاطر سنت من ب جات بودم زودتر اقدام میکردم.یعنی تخمک نداری دیگع؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

IVF اره  چون شاید خدا کمک کرد و  بچه همسرم را بغل کنم و طبق آیه  قران فرزند اگر در رحم من رشد کنه فرزند مستقیم من هم خواهد بود .

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

ازمایش ذخیره تخمدان دادی؟فوووری برواون ازمایشو بده

اگه عددش بیش از ۱بود طبیعی اقدام کن اگه ن فوری برو ای وی اف

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

IVF   نه چون ؟؟؟؟؟//

خیلی دلیل ها داره

از نظر مالی و روانی فشار سنگینیه

درصد موفقیتش خیلی بالا نیست

همسرم راضی نیست و باید تلاش کنم راضیش کنم

.....

از همه اینا سخت تر اینه که؟

برای یائسگی که سنتون خیلی کمه ولی درمانتونو جدای از سنتی حتما با دکترای شناخته شده حتما پیگیر باشید

منم نزدیک4سال درگیرنازایی بودم دوبارم ای وی اف کردم ولی منفی شد

خیلی نگران افزایش سنمم بودم

ولی خداروشکر 5ماهه باردارم

البته خیلی حیلی پیگیر بودیم پشت گوش ننداختیم به عبارتی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

IVF اره  چون شاید خدا کمک کرد و  بچه همسرم را بغل کنم و طبق آیه  قران فرزند اگر در رح ...

یعنی تخمک اهدایی بگیری؟//

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

عدد ذخيره تخمدانت چنده؟

پريود ميشي؟

lh و fsh  نرمالن؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
برای یائسگی که سنتون خیلی کمه ولی درمانتونو جدای از سنتی حتما با دکترای شناخته شده حتما پیگیر باشید ...

دکتر هم گفت فقط تخمک اهدایی