2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟تبریک میگم تو گروه دیدم مثبت شدید ایشالا بارداری راحتی داشته باشید و بسلامتی فارغ بش ...

سلام عزیزم

مثبت که ..... دعا کن بتا مثبت شه

نه عزیزم خودم تخمک نداشتم. اهدایی گرفتم

یعنی خودم اهدا کننده بردم نه اینکه تخمک از مرکز بگیرم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا به لطف امام زمان اخر باردار شدی یا نه؟😅

الان یه پسر شیرین و دوس داشتنی دارم... خدا رو شکر

دلیل استیکر خنده را نفهمیدم  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

سلام به همگی

خوب هستین؟

یکی از دوستای من پژوهشی در مورد سلامت زنان داره. برای این که بتونه کارش رو انجام بده نیاز داره که یه بررسی انجام بده بین تعداد مشخصی از دخترها و زنهای ایرانی و مشکلاتی که احیانا براشون پیش اومده.

اگر چند دقیقه وقت داشته باشین ممنون میشم لطف کنین و به این پرسشنامه جواب بدین و اون رو برای اطرافیانتون هم بفرستین. خیلی این موضوع براش مهمه و خیلی کمک بزرگی بهش میکنین.

https://survey.porsline.ir/s/Ay1TwFrv

ممنونم

چند ماه دیگه 34 ساله میشم. کمتر از 2 ساله ازدواج کردم. خیلی زود فهمیدم مشکل دارم. شوهرم سالمه و مر ...

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم مجبور شدم تخمک اهدایی بگیرم الآنم شکر خدا باردارم این بارداری رو مدیون خانم آقائی هستم که به من قول صد در صد دادن که باردار بشم اگه دوست داشتید شمارشو براتون می‌زارم تماس بگیرید مشکلتونو بگید 

09372925179

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم مجبور شدم تخمک اهدایی بگیرم الآنم شکر خدا باردارم این بارداری رو مدیون خا ...

سلام. مبارکه مامان خانم

من الان یه پسر دارم الحمدالله  و در حال اقدام برای دومی هستیم

البته من هم تخمک اهدایی گرفتم اما نه از مراکز.  خودمون کسی را معرفی کردیم

ممنون از حس انسان دوستی که داشتی 

تعین جنسیت ای وی اف تخمک اهدایی رحم اجاره ای رحم اجاره ای هر چی ازین کارا دارید صافو مستقیم فقط برید پیش خانوم کاشی زاده 

از منی ک همه ی این راه هارو رفتم تا یزد رفتم تا بهترین مرکزای تهران رفتم می‌پرسید میگم فقط فقط خانوم کاشی زاده.  من با انتقال اول جنین اهدایی باردار شدم زایمان هم کردم 

۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳ خانم کاشی زاده

تهرانه تیمش قدره کارش حرف نداره برید ک اگه خدا بخواد براتون دست پر بر میگردین

تعین جنسیت ای وی اف تخمک اهدایی رحم اجاره ای رحم اجاره ای هر چی ازین کارا دارید صافو مستقیم فقط برید ...

بله ماهم از همین نی نی سایت باهاشون آشنا شدیم‌ و رفتیم پیششون نتیجه هم گرفتیم شکر خدا 

خدا خیر بده اونیکه آدمهای خوبو ب دیگران معرفی میکنه