2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مشکلی

نمیشه  همینطوری بریم یه تخمکی که صاحبش را نمیشناسیم تهیه کنیم . برای لقاح باید صاحب تخمک را بشناسیم و در هنگام لقاح ( هرچند لقاح خارج بدن انجام میشه) با همسرم محرم باشن یعنی مجرد یا بیوه  باشن و قبول کنه مدت کوتاهی با همسرم محرم شه.... و این کار فوق العاده وحشتناکیه..... کی قبول میکنه؟؟؟ به نظرم به هر کی بگم ؛ توهین تلقی میکنه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم طبیعی باردار شدین بعدش؟میشه دکترت رو بگی کی بود؟

آره دوستم 8ماه بعد ای وی ف خدا لطفشو شامل حالمون کرد-

آخرین باری که آی وی اف داشتم و نشد به بدنم استراحت دادم و کلا دیگه واقعا بیخیال درمان شدیم تااینکه رفتم پیش دکتر مهدی یغمایی کلا چکاب کامل نوشت و...جلسه ویزیت سومش که رفتم خداروشکر باردارشدم

خیلی خیلی باتجربه است مریض کم میگیره برای واقعا وقت میزاره

البته من مشهدم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

آره دوستم 8ماه بعد ای وی ف خدا لطفشو شامل حالمون کرد- آخرین باری که آی وی اف داشتم و نشد به بدنم اس ...

خدا بهت ببخشه

خوشحالم برات

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
آره دوستم 8ماه بعد ای وی ف خدا لطفشو شامل حالمون کرد- آخرین باری که آی وی اف داشتم و نشد به بدنم اس ...

برای ای وی اف از تخمک خودت استفاده شد؟

خدا بهت ببخشه خوشحالم برات

امیدوارم به حق این روزای عزیز همه آرزومندا یه روز این تجربه خوبو داشته باشن 

منم برام رویا بود مادرشدن

امیدوارم ازهمگی به زودیه زود خبرای خوش بشنویم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

برای ای وی اف از تخمک خودت استفاده شد؟

آره عزیز 

من آندومیتریوزداشتم

همسرمم فوق ضعیف بود عملم کرد ولی خوب نشد 

این مراحلو پشت سرگذاشتیم خودخدارحمش اومدبهمون

البته دکترم میگه اگه پرواکتینوزودتردرمان میکردی احتیاج به درمان سخت قبلت نبوده 

برای همین میگم نظرچندتامتخصصو توهردرمانی بگیرید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

آره عزیز  من آندومیتریوزداشتم همسرمم فوق ضعیف بود عملم کرد ولی خوب نشد  این مراحلو پشت ...

نمیخوام ناامید باشم اما وضعیت من خوب نیست

علایم قطعی یایسگی مشاهده میشه و برگشتش فقط معجزه میخواد

اما چراااا

من هنوز تو 33 سالگی هستم  

نمیخوام ناامید باشم اما وضعیت من خوب نیست علایم قطعی یایسگی مشاهده میشه و برگشتش فقط معجزه میخواد ...

منم متولد64ام تو28سالگی ازدواج کردم

خدا بخواد میشه

تانامید شدین منوگذشتم یادتون بیاد

اینجابرای خیلی ها نوشتم

نمیدونم چه داستانیه وقتی فکروذکرت نی نی باشه نمیشه کافیه چند وقت به چیزدیگه فکرکنی

من فکرموعوض کردم چون داشتم مریض میشدم

رفتم استخر

کوهنوردی

این آخریاهم مسافرت دو نفره فقط با یه کوله پشتی 

ختمای قران خیلی ارومم میکردو توکل و امید همیشگی بخدا

ببخشید من خیل حرف میزنم ولی یه جورایی منم مثه شمایم کاملا درکتون میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

منم متولد64ام تو28سالگی ازدواج کردم خدا بخواد میشه تانامید شدین منوگذشتم یادتون بیاد اینجابرای خی ...

خدا را هزاران بار شکر که الان نی نی نازت را داری

ممنونم که نوشتی

ممنونم که چراغ امیدم را روشن نگه داشتی

خدا را هزاران بار شکر که الان نی نی نازت را داری ممنونم که نوشتی ممنونم که چراغ امیدم را روشن ن ...

سلامت باشید همیشههههههههه

برای ماهم دعاکنید فعلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

عزیزم ممنونم از تبریکت توی تاپیکم...اول از همه اینکه منم پریود نمیشدم و ذخیرمم زیر 1بود و خداروهزار مرتبه شکر باردارشدم طبیعی وبه لطف خدا الان فرزند دومم رو باردارم...

وای خدای من این حرفها چیه آخه...یائیسگی زیر 50 معنی نداره...این پریودهای بهم ریخته ما همه نتیجه برهم خوردن تعادل هورمونی در اثر تغذیه های مصنوعی و اعصاب های بهم ریخته هست....

تخمک اهدایی دیگه چیه...توروخدا دنبال این حرفها نرو به خودت آرامش بده ورزش کن خودتو همسرتو تقویت کن مطمعنن طبیعی باردار میشی...ذخیره کم به معنی باردار نشدن نیست مگر مشکلات دیگه ای مثل لوله و اسپرم ضعیف و چیزای دیگه باشه...آی وی اف و داروهای شیمیایی محرک واسه تخمک های ما سمه...نابودشون میکنه..من کسی رو نمیشناسم توی این روش باذخیره کم موفق شده باشه ....

این روشهای مصنوعی فقط و فقط واسه کاسبی دکتراس..سریع میرن سراغ این روشها...

توروخدا خودتو درگیرش نکن...مشکل ما مشکل بزرگی نیست...باتقویت و خوردن گرمی ها و روحیه خوب حل میشه...تاپیک ذخیره منو سعی کن بخونی از اول..ما کلییییی مامان داشتیم و داریم...

روزهای خوب خواهند آمد...شاید امروز نه، اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد...
نمیخوام ناامید باشم اما وضعیت من خوب نیست علایم قطعی یایسگی مشاهده میشه و برگشتش فقط معجزه میخواد ...

توروخدا خودتو درگیر این حرفای منفی دکترا نکن..من پریودمو با پروژسترون تنظیم کردم..درعین حال روحیمو خوب کردم و خودمو تقویت کردم و سردی هارو حذف یا خیلی کم کردم... مواد طبیعی بیشتراستفاده کردم خداروشکر طبیعی باردار شدم..بعد از زایمانم هم پریودم مرتب شد..پس یائیسگی توی این سن معنی نداره...الانم خداروشکر دوباره باردارم به لطف خدا..  

روزهای خوب خواهند آمد...شاید امروز نه، اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد...