2777
2789
عنوان

بد راه رفتن نرسیدن اکسیژن به مغز کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 10575 بازدید | 64 پست
چطوری درمان کردن شما میدونید

دقیق نمیدونم والا   با ورزش و ماساژ و تمرین های دکتر داده بود     ولی تو مدت کم درمان شد   حدود چهار پنج ماه شش ماه اینا

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نمیشم اگه همش وایمیسه به پزشک بگید اگه گاهی اوقاته مشکلی نیست 

ببین دایم مبلو اینارو میگیره وایمیسه ولی اگ مثلا 3 دقیقه وایسه فقط 5 ثانیه کف پاش زمینه 

ب دکتر گفتم 10 ماهش بود 

[QUOTE=88414499]ب من گفتن دمپایی بوقی بخر براش دیروز کلی گشتم پیدا نکردم حالا امروزم میرم  اره ...

بله یکی از دوستام گف بچه اونم اینجوری بود با بوق دمپایی حرصش درمیاد هی کف پاشو میزاره زمبن

ب من گفتن دمپایی بوقی بخر براش دیروز کلی گشتم پیدا نکردم حالا امروزم میرم باز

اگر غیر نوک پا هیچ مشکل دیگه نداره حرف میزنه جای نگرانی نیست دختر من هنوز جمله نمیگه همه کلمه ای میگه هرچی بگم تکرار میکنه ولی جمله نمیگه قاشق غذا خوب دست نمیگیره تا یک سال و نیم راه نمی‌رفت به دیوار می‌گرفت راه می‌رفت ولی تنهایی نه بعدشم رو نوک انگشت میرفت من فکر میکردم کمبود ویتامینه الان فهمیدم خیلی هم میخوره زمین

اول ك ببر متخصص مغز و اعصاب اعلام نظر كنه

بعدشم با كاردرماني و توانبخشي و جلسات روانشناسي همه باهم انجام بشه بهبود پيدا ميكنه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ببین دایم مبلو اینارو میگیره وایمیسه ولی اگ مثلا 3 دقیقه وایسه فقط 5 ثانیه کف پاش زمینه  ب دکت ...

فک نکنم مشکلی باشه پسرمن ۱۵ماهشه اوایل اینجوری بود حدود ۱ماه الآنم گاهی اوقات اینجوری مادرشوهرمم میگفت طبیعیه

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
اگر غیر نوک پا هیچ مشکل دیگه نداره حرف میزنه جای نگرانی نیست دختر من هنوز جمله نمیگه همه کلمه ای میگ ...

پسر من حرکت دستاش خوبه ینی عالیه جشم سنگینو راحت بلند میکنه میزنه تو صورتم همچین درد میگیره دستش سنگینه 

چاردستو پا هم مث جت میره ولی راه رفتنش پدرمو دراوررده دکترش گفت تا 14 ماهگی باید درست بشه 

بچه شما از کی وایساد ؟ وقتی وایمیستادم رو نوک پا وایمیستاد؟

دستاش خوبه هیچ مشکلی نداره ولی گردنش تورتیکولی بود با فیزیوتراپی گردن گرف تو 6 ماهگی چون 8 ماهه هم ...

دختر من قدش بلند بود سونو گرافی اشتباه تاریخ زایمان زد دکتر هم دو هفته زودتر سزارین کرد شد 8 ماه و 12 روز برش شکمم هم کوچیک زده دیر هم گردن گرفت 4 ماهگی نشستن هم نه ماهش شد نشست

اوایل ینی تا کی ؟

نازیلا جون تویی؟😍😘پروفایلتو عوض کردی ...حدود ۹ماهگی که دستش رو میگرفت به مبل وایمیساد‌تا ۱۰ماهگیه پسرم ۱۳ماهه تازه راه افتاد

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
دختر من قدش بلند بود سونو گرافی اشتباه تاریخ زایمان زد دکتر هم دو هفته زودتر سزارین کرد شد 8 ماه و 1 ...

پسر من دقیقا 35 هفته ب دنبا اومد

البته نشستنش خوب بود 7 ماهگی قشنگ خودش مینشست فقط گردنش چون همش ب یه سمت خوابوندیم مشکل پیدا کرد ک با فیزیوتراپی خوب شد 

خیلی نگران شدم دکترشم فردا صب هست دارم از استرس خفه میشم بخدا

پسر من حرکت دستاش خوبه ینی عالیه جشم سنگینو راحت بلند میکنه میزنه تو صورتم همچین درد میگیره دستش سنگ ...

فرم دستاش طبیعی هست؟ دختر من انگشت کوچیک و کنارش یه کم سمت داخله و همیشه صاف میگیره جسم سنگین هم بلند میکنه ولی با انگشتای صاف

نازیلا جون تویی؟😍😘پروفایلتو عوض کردی ...حدود ۹ماهگی که دستش رو میگرفت به مبل وایمیساد‌تا ۱۰ماهگیه ...

اره عزیز دلم 

پسر من تازه الان دو روزه خودش ب تنهایی چند ثانیه وایمیسه اها راسی وقتی پاهاشو باز میزاره کف پاش زمینه وقتی جفت میکنه نوک پاشه