2777
2789
عنوان

بد راه رفتن نرسیدن اکسیژن به مغز کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 10575 بازدید | 64 پست

سلام گلم پسر برادرم اینطوره ولی اون دهنش همیشه بازه فکش پایینه عضلاتش شلن  عصبیه  هرچند دقیقه یکبار تشنج خفیف میکنه وقتیم نوزاد بود رشدش خیلی سریع بود  توسه ماهگی همه  دندوناش دراومدن  الانم ک ۵ سالشه دتدون شیریش اوفتاده دندون اصلیش دراومده خیلی مشکل داره بیچار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان تولدش دکترم ازش پرسیدم مشکل چیه گفت هیچی ولی الان فهمیدم توی سزارین یا به خاطر برش کوچیکی که دکتر میزنه یا تاریخ اشتباه و زود سزارین شدن بچه اکسیژن به مغزش نمیرسه الان یه دکتر اینها رو بهم گفت

اره تند تند میره ولی رو انگشت  کف پا رو کلا چند ثانیه میزاره زمین  نگران شدم

نه نگران نباش ولی تشویقش کن کف پا بزاره زمین

ما انقدر پسر داییم تشویق کردیم که بعد یکسال درست شد..البته زندایبم همکاری نمیکرد انگار نه انگار بچشه

نه نگران نباش ولی تشویقش کن کف پا بزاره زمین ما انقدر پسر داییم تشویق کردیم که بعد یکسال درست شد..ا ...

ب من گفتن دمپایی بوقی بخر براش دیروز کلی گشتم پیدا نکردم حالا امروزم میرم باز

شما مگه موقع تولد مشکلی داشت بچه اگر دستاش خوب همه چیز رو میگیره زود گردن گرفته نگران نباش

دستاش خوبه هیچ مشکلی نداره ولی گردنش تورتیکولی بود با فیزیوتراپی گردن گرف تو 6 ماهگی

چون 8 ماهه هم دنیا اومده بیشتر نگران شدم از کجا باید بفهمم ؟