2777
2789
عنوان

خرج خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 43 پست
به پیشنهاد اینکه یه روز خونه مادر یه روزم مادر شوهر همینجوری پیش میرید تا 15 روز تمام هنوز پس اندازم ...

یچیزی دیگه هم که هست پدر شوهرم تو آشپزخونه کار می‌کنه در هفته سه بار غذا سهم ما هست اون سه بار هم برا چند وعده مون میشه

بچم 14ماهش هست خیلی ایراد نمگیره

بچه ها که خیلی متوجه نمیشن 

خود آدم حساسه مثلا فلان گوشتو حتما بخوره یا موارد دیگه 

ولی می تونی  سخت نیست 

این وسط پول پوشک اگه پوشک میکنی  و اگه شیر خشکم می خوره باید لحاظ بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها که خیلی متوجه نمیشن  خود آدم حساسه مثلا فلان گوشتو حتما بخوره یا موارد دیگه  ولی ...

نه شیر خشک میخوره پوشک هم مواقعی که میریم بیرون براش می‌بندم وگرنه تو خونه همش کهنه میبندم

یچیزی دیگه هم که هست پدر شوهرم تو آشپزخونه کار می‌کنه در هفته سه بار غذا سهم ما هست اون سه بار هم بر ...

خب دیگه خداروشکر 15روز که چیزی نیست عزیز م میگذره خانواده هایی هستن که همیشه وضعیت زندگیشون همینجوری سخته

من دویست و سی تومان تا آخر ماه دارم شما وضعت بهتره استارتر  البته ما همه چی توی خونه داریم فقط ...

نون و پیاز بگیری پولت تموم شده که :)))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یچیزی دیگه هم که هست پدر شوهرم تو آشپزخونه کار می‌کنه در هفته سه بار غذا سهم ما هست اون سه بار هم بر ...

به به پس با این پول پس اندازم میکنی.فقط پس اندازو بزار برا خودت یه کنجی برای مبادا.