2777
2789
عنوان

خرج خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 43 پست

من خوب بلدم خخخ چون کار هرماهمه، لوبيا پلو عدسي عدس پلو ماکاروني بدون گوشت درست کن، دو بار تا سه بار برنج درست کن ، يه بار مرغ درست کن ،کتلت کم گوشت يا اصلن گوشت نذار که ميشه کو کو سيب زميني، ميوه و سبزيجات از جايي ارزون بخر ،ميوه خوب اما درجه دو بخر، هفته چند بار غذايي بدون گوشت برنج بخوريد

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چرا نشه یکدونه مرغ بگیر و نبم کیلو گوشت بقیه هم برای میوا و نون و.... میمونه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

یه لیست غذاهای سبزیجاتی بنویس مواد غذایی هر هفته رو اول هفته تهیه کن که هر روز نخوای بری خرید بیشتر خرج بشه

من و شوهرم خرج غذامون تقریبا همینه چون شنبه تا پنج شنبه غذامون کدو و لوبیا سبز و هویج و سیب زمینی بخار پز با 100 گرم  مرغ یا ماهی هست بدون روغن توی فر یا ماهیتابه رژیمی ، شما هم اینکارو بکنید یه ماه کم خرج یودنش به کنار سالم تر زندگی کنید :)

ولی ما چند برابر این خرج مهمان و بچه است که شما این ماه مهمان رو فاکتور بگیرید 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اره عزیزم چرا که نه حتما میتونی.سویا بخر خیس کن بعد چرخش کن

با سیب زمینی کتلت کن.

نخود خیس کن با پیاز چرخ کن فلافل کن با گوجه بخورید

کوکو سبزی درست کنید

ماکارانی با سویا

سیب زمینی آب‌پز با سس گوجه 

چه غذاهای خوشمزه ای به به😋

عزیزم بچه نداشته باشید میشه خیلی هم خوب میشه.

صبحانه پنیرو یه روز در میون حذف کن.شیرو بجوشون توی کاسه بریز شکرم بریز نون تلیت کن بخور.

دیگه جونم برات بگه اسفناج بخر یه وعده درست کن

میوه هم قرار نیست همیشه همه چیز باشه.دو قلم بخر.یعنی امروز سیب و پرتقال بخرید هفته ی بعد کیوی و موز مثلا

بعد میبینی چقدر حس خوب داری ازین مدیریت دیگه کلی ازین به بعد مراقبتری چی میخورید.مثلا عدس اهن داره سویا و ....

اینارو هفته ای دوبار میخوری حالا عدسو یه هفته عدسی میکنی یه هفته عدس پلو

تمام اینکارا باعث میشه مصرف گوشتتون بیاد پایین کلا.از طرفی ویتامینهای بدنت کم نشه

مثلا شیر اخر شب بخوری جذبش بیشتره

پرتقال و کیوی رو ناشتا بخاطر ویتامین سی جذبش صبح بیشتره

ماها با درست نخوردن هزینه هامونو زیاد میکنیم😊