2777
2789
عنوان

مهریه وزندگی یا طلاق بدون مهریه

2987 بازدید | 55 پست

سلام خانوما من باشوهرم مشکل دارم کسی هس قبلا شرایط منو داشته بتونه کمکم کنه .رفتم دادخواست طلاق بدم میگه کلی پول باید بریزی دادگاه تا بتونی مهریتو بگیری.اگرهم نه که قصدت واقعا جداییه مهریتو ببخشو طلاقتو زود میدن

یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پ زن دایی من چطور هیچ پولی خرج نکرد کل مهرشم تو یروز گرفت  تازه خودشم دادخواست داد 

به دادگاه هم گفت تنها دلیلم اینه که به شوهرم الرژی پیدا کردم ببینمش حالم بد میشه نمیتونم باهاش زندگی کنم

پ زن دایی من چطور هیچ پولی خرج نکرد کل مهرشم تو یروز گرفت  تازه خودشم دادخواست داد  به دا ...

چقد طول کشید طلاق بگیرن

اگه درخواست طلاق و شما بدی فکر کنم مهریه بهتون تعلق نمیگیره.

عزیرم اگه قکر نیکنی زندگیت و میتونی بسازی بمون انشالله خدا به زندگیت آرامش و محبت بده.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

من بخشیدم ۴ روزه طلاقمو گرفتم راااااحت شدم

خانوادت با طلاقت مشکلی نداشتن گلم؟ بچه داری؟

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪
اگه درخواست طلاق و شما بدی فکر کنم مهریه بهتون تعلق نمیگیره. عزیرم اگه قکر نیکنی زندگیت و میتونی بس ...

قربونت برم عزیزم مرسی