یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا من یه شب با پسر 6 سالم و دختر و همسرم رفتیم بیرون با کلی شوق و ذوق برگشتنی سه نفر بودیم پسرم در اثر یه اتفاق فوت شد به همین سادگی مرگ از رگ گردن بهمون نزدیکتره
يكى دوتا جمله هم زمان ابتداييم ذهن من رو مشغول كرده بود ولى نمى شد پرسيد.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
دقیقا من یه شب با پسر 6 سالم و دختر و همسرم رفتیم بیرون با کلی شوق و ذوق برگشتنی سه نفر بودیم پسرم د ...
چ وحشتناک... میشه بگی چ اتفاقی؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
همه آدما وقتی میمیرن که واقعا از ته قلبشون دیگه دوس دارن که برن. من اینو باور دارم و اینو تو اطرفیانم که مردن بارها دیدم. شک نکن تا آدم آرزو داشته باشه نمیمیره.
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی