2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت...😔

418 بازدید | 35 پست

امروز رفته بودم بازار دختر ۴ ماهمو گذاشتم پیش مادرم براش شیر دوشیدم و هر چی ک لازم بود انجام دادم ولی بعد از یکی دوساعت شدیدا گریه میکردو آروم نمیشد دلم براش کباب شد وقتی اوردنش فقط جیغ میزد خودمو لعنت میکردم . ولی از اونورم شوهرن طلبکار بود با اینکه خودش اجازه داده بود بم میگف اگه پیشم بودی تیکه تیکه ات میکردم 😔 بعد ک دوباره گریه کرد بم گف الهی خیر نبیبنی و لباساتو ب خوشی نپوشی 😔😔😔😔 گناه من چیه 😞 شوهر من خیلی خوب بود از گل نازکتر بم نمیگف چرا ایطوری شده آخه خسته شدم از این زندگی😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با یه حرف شوهرت یهو خسته شدی از زندگی؟

اشکالی نداره عصبی بوده یه چیزی گفته

بعدم ادما ممکنه بعدا یکم رفتاراشون تغییر کنه حالا یا توی عصبانیت یا هرچی.

عیبی نداره گلم

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

عزیزم ناراحت نباش بخاطر ورود بچه دوتایتون حساس شدین یه چندوقت که بگذره میفهمه بچه خبری نیس و چسبیده بهتون براش از تازگی میفته عادت میکنه الان فکر میکنه بچه چه خبر هس حالا

عیب نداره تحمل گریه بچه رونداشته ناراحت نکن خودتو لباساتم مبارکت باشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عزیزم با یه حرف شوهرت یهو خسته شدی از زندگی؟ اشکالی نداره عصبی بوده یه چیزی گفته بعدم ادما ممکنه ب ...

ن فقط این حرفش نیس هر وقت بچه گریه میکنه مقصر منم و اشتباه از منه و بعدشم حتما دعوا و جنگه اخه چرا 

کاش با بچت و شوهرت میرفتی بازار ک اونم غر نزنه

اووو باش رفتم ندیدی چیکار کرد هی بچه رو گرفته بود میگف بدو بدو زود باش الان گریه میکنه ... بعد شبش تب کرد البته از صبحش یکم تب داش بم میگف تقصیر خودته بچه رو میبری بیرون مثلا خاستم اینبار بهونه دسش ندم نگو بدتر شد 

اشکالی نداره بدارید پای اینکه دلش پیش بچتون گیره 😍 همین الانم یه چای ببرید و بنشینید پیش همسرتون و باهاش صحبت کنین مطمعنم شاید از یه چیزی دلگیر بودن 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
اشکالی نداره بدارید پای اینکه دلش پیش بچتون گیره 😍 همین الانم یه چای ببرید و بنشینید پیش همسرتون و ...

جاشو جدا کرده خابیده منم کلی گریه کردم اخه خیلی حرفا بدی بم زد در صورتی ک مقصر من نبودم 

ن فقط این حرفش نیس هر وقت بچه گریه میکنه مقصر منم و اشتباه از منه و بعدشم حتما دعوا و جنگه اخه چرا&n ...

بزار تو بغلش بگو بچت بچت میکنی ارومش کن اگه بچه منه  خودم بلدم چیکار کنم 

بعدم یه قوطی شیر خشک بچه رو نمیکشه  بزار خونه مامانت لازم شد بهش بدن