2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی و اشتباهات

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 101 پست
اینجا اکثرن سن بالان..و مسلما هرچی سن بالاتر پخته تر و عاقلتر.. هووووف.فک میکردم خودم همه چی تمومم ...

همین که الان متوجه اشتباهتون شدین خیلی ارزشمنده...ایشالا ک روز ب روز رابطتون محکمتر و قشنگتر میشه 

من اینجا ک میام مشکلات بعضیا رو میخونم فقط میمونم!!!میگم خدا من همچنین نعمتی داشتم و بی خبر ازش!

اینجا میگن شوهراتون هیچی نداشته باشن اما اخلاق و رفتار درستی داشته باشن...

من اونموقه کور بودم این چیزا رو نمیدیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=88349158]بعضی اقایون فک میکنن اگه خانوماشونو در جریان مسایل مالی قرار بدن از قدرتشون 

نمیدونم.دوس داشتم منم بدونم خب.در مقابل خونوادش خیلی جبهه میگیره.مثلا من میگم بریم فلان زمین پدرت فلان کاروبکنیم تجارتی چیزی،برمیخوره بهش.انگار بدش میاد وقتی میگم از اموال پدرت استفاده کنیم.چرا؟؟؟؟کلا نمیذاره وارد مسایل خانوادگیش بشم خصوصا مالی.نمیذاره بفهمم بینشون چی قرار مداری گذاشتن.پدرش انگار اون جاهایی که قراره به بچه هاش بده رو مسخص کرده اما شوهرم اینارو هم ازم پنهون کرده.نمیذاره وارد خونوادش بشم.اه بدم اومد

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

من با شوهرم دوست بودم اون موقع خییللللییییی خوب بود همه چیزشو دوست داشتم اونم منو خیلی دوست داشت الانم داره،ولی متوجه شده بودم که یخورده عصبیه ولی باز زیاد توجه نکردم وازدواج کردم،یه سال اول ازدواج خیلی اذیتم کرد بعداز ازدواج فهمیدم عصبی بودنش بیشتر از یخوردس چندبارم کتک خوردم و خواستم جدا شم ولی اون قبول نکردو منو راضی کرد،الان خیلی بهتر شده اخلاقاش هنوزم دوسش دارم ولی وقتی فکر میکنم اگه برگردم عقب باهاش ازدواج نمیکنم

چقدر دردناک است وقتی ناتوان می ایستی در برابر از دست دادن با ارزش ترین چیز زندگیت!!!مادرت😔💔