a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1438 عنوان مادرشوهر هم یه روزی عروس خانواده بود👀🤦🏻 100 بازدید | 8 پست حتما خودش هم از دست مادرشوهرش ناراحت بود ولی چرا وقتی خودش مادرشوهر شد، شد شبیه مادرشوهرش؟واقعا مشکل از مادرشوهره یا مشکل از اون زنهاس که میره مادرشوهر میشه؟یعنی یه زن وقتی عروسه مظلومه وقتی میره مادرشوهر میشه ظالم میشه!!!عجیبه توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود. دیروز | 13:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14600 عقده هاشونو خالی میکنن... ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1438 بخاطر تروماهای دردنش خود شما هم یه روزی شاید مادرشوهر بشی توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 40695 خود شما هم یه روزی شاید مادرشوهر بشی خب چ ربطی بمن داشت
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 24298 عروسا همچین هم مظلوم نیستنا.بعضی رفتاراشون باعث میشه مادرشوهرم بد باشه.کلا این چیزا دوطرفس اکثرا
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1438 عقده هاشونو خالی میکنن... خب مثل اینکه این چرخه ادامه دارهشما هم مادرشوهر شدی عقدههایی که مادرشوهرتون مسببش هست رو روی عروست خالی میکنی توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14600 خب مثل اینکه این چرخه ادامه دارهشما هم مادرشوهر شدی عقدههایی که مادرشوهرتون مسببش هست رو روی عروست ... شاید،همه چیز ممکنه ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨