2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی و اشتباهات

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد من اخلاقش خوبه متعهده  خسیس نیست کتک نمیزنه مشورت میکنه باهام،مودبه،اولویت اولش فکر میکنم م ...

بااین تعریفا واقعاشوهر خوبی دارین قدرشو بدونین...مادر و همسر جایگاهشون طوری نیس ک بشه باهم مقایسه کرد هرکدوم یجوری عزیزن و باید قدرشونو دونست شما اینجوری فک نکنین ک اولویت مادرشونه مسلما شمام واسش خییلی اهمیت دارین....ایشالا همیشه شادو خوشبخت باشین

حالا الان شرایطتون بهتر شده؟؟؟

اره از هياهوشون دور شدم

هنوزم ميرم خونشون افسرده ميشم

درسته از خونه بابام بهتره

ولي بازم بهم خوش نميگذره

چون نيت ازدواجم عشق نبود

برای سلامتی بابام و مشکل داداشم یه صلوات بفرستین لطفا
ن ...همش بچه بازی بوده...روی گفتنش رو هم ندارم.

اگه اصرارکردم ک بگین چون میتونه واسه خیلیا درس عبرت باشه  و یاد بگیرن چیکار بکنن چون کسی شمارو نمیشناسه فک نکنم خجالت داشته باشه...بازم هرطور خودتون صلاح میدونین و دوس دارین ممنون از جوابتون

من مشکلو از خودم میدونم .اگه به دوسال پیش برمیگشتم اصلا ازدواج نمیکردم دلم به حال شوهرم میسوزه

اگه اشتباه از خودتون بوده میتونین تو ادامه زندگی جبران کنین واسشون

اره از هياهوشون دور شدم هنوزم ميرم خونشون افسرده ميشم درسته از خونه بابام بهتره ولي بازم بهم خوش ...

ب این فکر کنین ک شوهرتون شمارو نجات داده و باید ازش قدردانی کنین ایشالا ک ب مرور زمان علاقه هم بینتون ب وجود میاد

بااین تعریفا واقعاشوهر خوبی دارین قدرشو بدونین...مادر و همسر جایگاهشون طوری نیس ک بشه باهم مقایسه کر ...

اخه منو در جریان پولو پس اندازمونم قرار نمیده.یواشکی باخانوادش بده بستون میکنه البته اونا بدن اونارومیگه بعضی وقتام الکی میگه فلان چیزو دادن درحالیکه پولشو خودش داده میخادمثلا اونارو خوب جلوه بده یااینکه من زبونم کوتاه باشه پیش اونا.این دروغگویی محسوب میشه؟نه خیلی ناراحتم اصلا درجریان هیچی نیستم نمیدونم

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اگه اشتباه از خودتون بوده میتونین تو ادامه زندگی جبران کنین واسشون

خب میخوام جبران کنم اما بعضی وقتا نمیشه انگار کنترل خودمو از دست میدم بعدش انقدر پشیمون میشم ولی اون تو هرشرایطی منو میخواد و زندگیو جمع کرده

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
مرد من اخلاقش خوبه متعهده  خسیس نیست کتک نمیزنه مشورت میکنه باهام،مودبه،اولویت اولش فکر میکنم م ...

در کل هرر آدمی یه سری ویژگی های خوب داره یه سری هم بد هیچ وقت شوهراتون رو رو مقایسه نکنید چون اونوقت زندگی خیلی سخت میشه. من خودم هر وقت بخوام شوهرم رو مقایسه کنم خوبی هاش رو مبینم با بدی های دیگران تا حالا یه بار نشده بدی هاش رو ببینم و خوبی های بقیه رو. 

ولی به شدت تنبله. تا ظهر سرکاره ظهر که میاد خونه دیگه یا خوابه یا سرجاش نشسته هیچ کار دیگه ای نمی کنه مگر اینکه جونت به لبت برسه. فرقی هم نداره من باشم یا مادرش یا بچه هامون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اگه اصرارکردم ک بگین چون میتونه واسه خیلیا درس عبرت باشه  و یاد بگیرن چیکار بکنن چون کسی شمارو ...

اینجا اکثرن سن بالان..و مسلما هرچی سن بالاتر پخته تر و عاقلتر..

هووووف.فک میکردم خودم همه چی تمومم و اونم مجسمه تو دست منه!.دردش بجونم هر کاری هم میگفتم انجام میداد😔حالا بدش رو نمیخواستما!اما خب هرکس ی طوره،هرکی ی اخلاق داره!من اومده بودم میخواستم از این رو ب اون روش کنم!درصورتی ک اون همه چی تموم بود و بی عقله من بودم.الان دارم سعی میکنم خودم شبیهش باشم.

اخه منو در جریان پولو پس اندازمونم قرار نمیده.یواشکی باخانوادش بده بستون میکنه البته اونا بدن اونارو ...

بعضی اقایون فک میکنن اگه خانوماشونو در جریان مسایل مالی قرار بدن از قدرتشون کم میشه...اینم ک میگین راجب بده بستون خانوادش با شما حرف نمیزنه شاید نمیخواد خانوادش جلو شما کوچیک بشن....این موضوع اینقد چیز بزرگی نیس ک بخواد فکرتونو مشغول کنه...باورکنین چیزای خیلی مهمتری تو رندگی هست ک باید بهشون فک کرد

خب میخوام جبران کنم اما بعضی وقتا نمیشه انگار کنترل خودمو از دست میدم بعدش انقدر پشیمون میشم ولی اون ...

همین حس پشیمونیتونو ب شوهرتون بگین بزارین بفهمه ک از کاری ک کردین پشیمونین و شمام زندگیتونو دوس دارین همین خیلی میتونه کمکتون کنه